|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:52 am
nie wyobrasham siebie śpiewającej coś w stylu :" i just wanna liveee" xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ozzwald sweet_chii ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac... chyba malo tu osob ktore sluchaja tego co ja... Czy ja wiem, ja sie chociaz polowicznie zaliczam do tego gorna Cradle, Dimmu i te sprawy... 4laugh no to jest nas dwoch... no moze jeszcze ze 2 osoby sie znajda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii nie rob takiej miny, bo ci zostanie ja taka mine mam od kad pamietam... blaugh rowniez mi przykro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 .....heej....... albo chce teraz umrzec albo jechac do tego cholernego sanatorium............. Hej, wczoraj mi nie odpowiedzialas... skad znasz sie z Rynn i skad jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:53 am
Ozzwald ]Goth bless[ Czy ja wiem, ja sie chociaz polowicznie zaliczam do tego gorna Cradle, Dimmu i te sprawy... 4laugh no to jest nas dwoch... no moze jeszcze ze 2 osoby sie znajda... Kredki..hehe mają w sobie taki charakterystyczny urok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:53 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii nie rob takiej miny, bo ci zostanie ja taka mine mam od kad pamietam... blaugh rowniez mi przykro tylko tobie jest z tego powodu przykro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:54 am
wypoczety ................ po kilku wizytach na dworze .............. dzionek całkiem całkiem ...............
Witam wszystkich ................ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wypoczety ................ po kilku wizytach na dworze .............. dzionek całkiem całkiem ............... Witam wszystkich ................ whee czesc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wypoczety ................ po kilku wizytach na dworze .............. dzionek całkiem całkiem ............... Witam wszystkich ................ whee Avsko :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:56 am
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii nie rob takiej miny, bo ci zostanie ja taka mine mam od kad pamietam... blaugh rowniez mi przykro tylko tobie jest z tego powodu przykro... mi jest z kazdego powodu przykro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ]Goth bless[ Ozzwald sweet_chii ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac... chyba malo tu osob ktore sluchaja tego co ja... Czy ja wiem, ja sie chociaz polowicznie zaliczam do tego gorna Cradle, Dimmu i te sprawy... 4laugh no to jest nas dwoch... no moze jeszcze ze 2 osoby sie znajda... ja to trawie cos zwanego "progresive metal": Cynic, Liquid Tension, Spiral Architect, Aghora, Gordian Knot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:57 am
dziekuje za powitanie 3nodding ..............
o czym gadacie o muzyce question ..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|