|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:44 am
sweet_chii Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp mam im śpiewać... one będą grać a ja śpiewać... chcą załoshyć zespooł xp moj qmpel tez chcial mnie do tego wykorzystac, ale powiedzialam, ze moj glos nie pasuje do metalu i sie odpieprzyl sweatdrop one grają coś w stylu good charlote sweatdrop podrabiany badziewaty rok? nie zgadzaj sie stare Heh... xd To mnie rozwalilo... dobrze powiedziane.. ale czego Ty sluchasz Chi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:46 am
]Goth bless[ sweet_chii ]Goth bless[ sweet_chii eee, zadam nieprecyzyjne pytanie - co? sad Zawsze cos musze narobic... dzisiaj zrobilem przykrosc Ibris... a tak w ogole to jakies kutasy sie moga z nia umawiac a ja nie, bo mieszkam kurwa, za daleko... gonk gonk gonk Ide sie zapic na smierc *wyciaga kolejna butelke i pije z gwinta* crying *zabiera mu butelke* no i? umawianie umawianiem... nic nie znaczy... kazdy ma problemy emocjonalne ale ja jestem zdania, zeby czlowiek czasami przypomnial sobie, ze posiada umysl. w jednej chwili wystarczy przejsc na chlodne rozumowanie i jest ok, mozna zrozumiec wiele rzeczy o przestac sie kierowac uczuciami w zyciu. ja juz przestalam... to najzwyklejsza strata czasu a i tak nie spotka sie nikogo odpowiedniego, przynajmniej ja nie sadze, ze kiedykolwiek kogos spotkam... stare Nie mozna... hep... przepraszam... nie mozna zyc bez uczuc... Jak ja mam byc z Ibris, skoro ona jest blizej z jakims glupim kutafonem, bardziej go poznaje podczas tych spotkan, a ze mna widuje sie raz na miesiac? Ja naprawde nie mam do niej zadnych pretensji, bo wiem, ze chcialaby sie widywac ze mna czesciej, gdyby mogla.. no, ale wlasnie... chodzi o to ze nie moze.. crying od tego nie umrzesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:46 am
sweet_chii podrabiany badziewaty rok? nie zgadzaj sie stare xd xd *zaczyna śpiewać* beeeeeeezele kochaaaaaaana xd xd jakie to poryte jest xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:48 am
]Goth bless[ sweet_chii Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp mam im śpiewać... one będą grać a ja śpiewać... chcą załoshyć zespooł xp moj qmpel tez chcial mnie do tego wykorzystac, ale powiedzialam, ze moj glos nie pasuje do metalu i sie odpieprzyl sweatdrop one grają coś w stylu good charlote sweatdrop podrabiany badziewaty rok? nie zgadzaj sie stare Heh... xd To mnie rozwalilo... dobrze powiedziane.. ale czego Ty sluchasz Chi? ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:49 am
sweet_chii ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac... chyba malo tu osob ktore sluchaja tego co ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii Ozzwald ]Goth bless[ Ozzwald Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare a mnie nikt nie chce wykorzystac... wink Mnie tez nie... gonk ... masz *podrzuca butelke absolwenta* napij sie ze mna... *pociaga kilka glebszych lykow z butli* jestesmy niechciani... tylko voodka nas rozpieszcza... och, jak mi przykro stare stare nie rob takiej miny, bo ci zostanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac... chyba malo tu osob ktore sluchaja tego co ja... A mianowicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:50 am
sweet_chii ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac... Ahh, czyli goth metalu nie lykasz? xp To faktycznie badziew xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii nie rob takiej miny, bo ci zostanie ja taka mine mam od kad pamietam... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.....heej....... albo chce teraz umrzec albo jechac do tego cholernego sanatorium.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:51 am
Delein Ozzwald sweet_chii ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac... chyba malo tu osob ktore sluchaja tego co ja... A mianowicie? nie chce mi sie juz pisac poraz nty tego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ sweet_chii ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac... Ahh, czyli goth metalu nie lykasz? xp To faktycznie badziew xp whee nie lykam... dla mnie to straszne jest :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 .....heej....... albo chce teraz umrzec albo jechac do tego cholernego sanatorium............. Jedź do sanatorium...ja tam nie narzekam na sanatoria...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii ech... ja slucham rownie badziewatego pop/rocka w stylu Blink 182, Sum 41 i GreenDay chociaz nie gardze X-japan, Luna Sea, Utada Hikaru, Shiina Ringo... dlugo by wymieniac... chyba malo tu osob ktore sluchaja tego co ja... Czy ja wiem, ja sie chociaz polowicznie zaliczam do tego gorna Cradle, Dimmu i te sprawy... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|