|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:32 am
Ozzwald Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare a mnie nikt nie chce wykorzystac... wink Mnie tez nie... gonk ... masz *podrzuca butelke absolwenta* napij sie ze mna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:33 am
sweet_chii Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp mam im śpiewać... one będą grać a ja śpiewać... chcą załoshyć zespooł xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:34 am
]Goth bless[ Ozzwald Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare a mnie nikt nie chce wykorzystac... wink Mnie tez nie... gonk ... masz *podrzuca butelke absolwenta* napij sie ze mna... *pociaga kilka glebszych lykow z butli* jestesmy niechciani... tylko voodka nas rozpieszcza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:35 am
opcy witka.............  wypasione...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:35 am
]Goth bless[ sweet_chii eee, zadam nieprecyzyjne pytanie - co? sad Zawsze cos musze narobic... dzisiaj zrobilem przykrosc Ibris... a tak w ogole to jakies kutasy sie moga z nia umawiac a ja nie, bo mieszkam kurwa, za daleko... gonk gonk gonk Ide sie zapic na smierc *wyciaga kolejna butelke i pije z gwinta* crying *zabiera mu butelke* no i? umawianie umawianiem... nic nie znaczy... kazdy ma problemy emocjonalne ale ja jestem zdania, zeby czlowiek czasami przypomnial sobie, ze posiada umysl. w jednej chwili wystarczy przejsc na chlodne rozumowanie i jest ok, mozna zrozumiec wiele rzeczy o przestac sie kierowac uczuciami w zyciu. ja juz przestalam... to najzwyklejsza strata czasu a i tak nie spotka sie nikogo odpowiedniego, przynajmniej ja nie sadze, ze kiedykolwiek kogos spotkam... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:36 am
opcy witka.............  eek *turlu się ze śmiechu* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:37 am
Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp mam im śpiewać... one będą grać a ja śpiewać... chcą załoshyć zespooł xp moj qmpel tez chcial mnie do tego wykorzystac, ale powiedzialam, ze moj glos nie pasuje do metalu i sie odpieprzyl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:39 am
Ozzwald ]Goth bless[ Ozzwald Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare a mnie nikt nie chce wykorzystac... wink Mnie tez nie... gonk ... masz *podrzuca butelke absolwenta* napij sie ze mna... *pociaga kilka glebszych lykow z butli* jestesmy niechciani... tylko voodka nas rozpieszcza... och, jak mi przykro stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:40 am
sweet_chii Ozzwald ]Goth bless[ Ozzwald Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare a mnie nikt nie chce wykorzystac... wink Mnie tez nie... gonk ... masz *podrzuca butelke absolwenta* napij sie ze mna... *pociaga kilka glebszych lykow z butli* jestesmy niechciani... tylko voodka nas rozpieszcza... och, jak mi przykro stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp mam im śpiewać... one będą grać a ja śpiewać... chcą załoshyć zespooł xp moj qmpel tez chcial mnie do tego wykorzystac, ale powiedzialam, ze moj glos nie pasuje do metalu i sie odpieprzyl sweatdrop one grają coś w stylu good charlote sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii ]Goth bless[ sweet_chii eee, zadam nieprecyzyjne pytanie - co? sad Zawsze cos musze narobic... dzisiaj zrobilem przykrosc Ibris... a tak w ogole to jakies kutasy sie moga z nia umawiac a ja nie, bo mieszkam kurwa, za daleko... gonk gonk gonk Ide sie zapic na smierc *wyciaga kolejna butelke i pije z gwinta* crying *zabiera mu butelke* no i? umawianie umawianiem... nic nie znaczy... kazdy ma problemy emocjonalne ale ja jestem zdania, zeby czlowiek czasami przypomnial sobie, ze posiada umysl. w jednej chwili wystarczy przejsc na chlodne rozumowanie i jest ok, mozna zrozumiec wiele rzeczy o przestac sie kierowac uczuciami w zyciu. ja juz przestalam... to najzwyklejsza strata czasu a i tak nie spotka sie nikogo odpowiedniego, przynajmniej ja nie sadze, ze kiedykolwiek kogos spotkam... stare Nie mozna... hep... przepraszam... nie mozna zyc bez uczuc... Jak ja mam byc z Ibris, skoro ona jest blizej z jakims glupim kutafonem, bardziej go poznaje podczas tych spotkan, a ze mna widuje sie raz na miesiac? Ja naprawde nie mam do niej zadnych pretensji, bo wiem, ze chcialaby sie widywac ze mna czesciej, gdyby mogla.. no, ale wlasnie... chodzi o to ze nie moze.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:41 am
Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp mam im śpiewać... one będą grać a ja śpiewać... chcą załoshyć zespooł xp moj qmpel tez chcial mnie do tego wykorzystac, ale powiedzialam, ze moj glos nie pasuje do metalu i sie odpieprzyl sweatdrop one grają coś w stylu good charlote sweatdrop a ja gram tylko na nerwach... blaugh raz przez to omalo zebow nie stracilem... :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:43 am
Ozzwald Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp mam im śpiewać... one będą grać a ja śpiewać... chcą załoshyć zespooł xp moj qmpel tez chcial mnie do tego wykorzystac, ale powiedzialam, ze moj glos nie pasuje do metalu i sie odpieprzyl sweatdrop one grają coś w stylu good charlote sweatdrop a ja gram tylko na nerwach... blaugh raz przez to omalo zebow nie stracilem... : Propo gry.. to ja gram na klawiszach.. jezeli jest ktos zainteresowany muzyka relaksacyjna i instrumentalna, to zapraszam - www.elf.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:43 am
Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp mam im śpiewać... one będą grać a ja śpiewać... chcą załoshyć zespooł xp moj qmpel tez chcial mnie do tego wykorzystac, ale powiedzialam, ze moj glos nie pasuje do metalu i sie odpieprzyl sweatdrop one grają coś w stylu good charlote sweatdrop podrabiany badziewaty rok? nie zgadzaj sie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|