|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:23 am
sweet_chii Kiart sweet_chii hm... widze, ze wy tu sie dobrze bawicie... sad Chyba nie wszscy ... a kto nie? sad Np Ja ... ...dzis nie chce mi sie nic robic ... xd ... ... i jakos mi tak dziwnie .... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:23 am
PointZer0 Dobra , muszę już lecieć. Do zobaczenia wszystkim xd Do zobaczenia 3nodding Ja też mykam, pograć w RO... Si Ja! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:24 am
PointZer0 Dobra , muszę już lecieć. Do zobaczenia wszystkim xd ...PApa ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:24 am
]Goth bless[ sweet_chii hm... widze, ze wy tu sie dobrze bawicie... sad *Podchodzi do niej, potykajac sie i lapie ja za reke* Czeeeeeeeeeeeessssc Ci ! *przewraca sie po czym szybko wstaje i otrzepuje ubranie* Edit: Cholerne lacze internetowe!!! scream siema kage wszystko ok? eek wiesz, ze alkohol szkodzi zdrowiu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:26 am
Kiart sweet_chii Kiart sweet_chii hm... widze, ze wy tu sie dobrze bawicie... sad Chyba nie wszscy ... a kto nie? sad Np Ja ... ...dzis nie chce mi sie nic robic ... xd ... ... i jakos mi tak dziwnie .... confused mnie tesh nie... a mam matme do nauki... duzo matmy do nauki... TONY MATMY DO NAUKI. crying sad i nic mi sie nie chce a nawet sobie przywiesilam karteczke z napisem "zmienie sie na lepsze" po japonsku i jakos nie pomaga sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:27 am
JA spadam ...
Ide sobie na oske ...^^
...moze tam napiore ochoty na cos pozytecznego ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart JA spadam ... Ide sobie na oske ...^^ ...moze tam napiore ochoty na cos pozytecznego ... xd wszyscy ode mnie uciekaja.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii ]Goth bless[ sweet_chii hm... widze, ze wy tu sie dobrze bawicie... sad *Podchodzi do niej, potykajac sie i lapie ja za reke* Czeeeeeeeeeeeessssc Ci ! *przewraca sie po czym szybko wstaje i otrzepuje ubranie* Edit: Cholerne lacze internetowe!!! scream siema kage wszystko ok? eek wiesz, ze alkohol szkodzi zdrowiu? Ale... ale... *siada pod sciana* Ja juz nie moge! Ja juz cholera nie moge... to tak kurewsko boli... i w ogole... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:28 am
koleshanki chcą mnie wykoshystać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:28 am
]Goth bless[ sweet_chii ]Goth bless[ sweet_chii hm... widze, ze wy tu sie dobrze bawicie... sad *Podchodzi do niej, potykajac sie i lapie ja za reke* Czeeeeeeeeeeeessssc Ci ! *przewraca sie po czym szybko wstaje i otrzepuje ubranie* Edit: Cholerne lacze internetowe!!! scream siema kage wszystko ok? eek wiesz, ze alkohol szkodzi zdrowiu? Ale... ale... *siada pod sciana* Ja juz nie moge! Ja juz cholera nie moge... to tak kurewsko boli... i w ogole... crying crying crying eee, zadam nieprecyzyjne pytanie - co? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:29 am
sweet_chii Kiart sweet_chii Kiart sweet_chii hm... widze, ze wy tu sie dobrze bawicie... sad Chyba nie wszscy ... a kto nie? sad Np Ja ... ...dzis nie chce mi sie nic robic ... xd ... ... i jakos mi tak dziwnie .... confused mnie tesh nie... a mam matme do nauki... duzo matmy do nauki... TONY MATMY DO NAUKI. crying sad i nic mi sie nie chce a nawet sobie przywiesilam karteczke z napisem "zmienie sie na lepsze" po japonsku i jakos nie pomaga sad Dziwny dzionek i Tyle ... sad Ja Spadam ... Papatki .... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:29 am
Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare w jakim celu? co z tym prezentem? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:30 am
sweet_chii eee, zadam nieprecyzyjne pytanie - co? sad Zawsze cos musze narobic... dzisiaj zrobilem przykrosc Ibris... a tak w ogole to jakies kutasy sie moga z nia umawiac a ja nie, bo mieszkam kurwa, za daleko... gonk gonk gonk Ide sie zapic na smierc *wyciaga kolejna butelke i pije z gwinta* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:32 am
Kitty ShadowCat koleshanki chcą mnie wykoshystać stare a mnie nikt nie chce wykorzystac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|