|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:07 am
PointZer0 Delein XD ach ta dzisiejsza młodzież... Skad by tu tą kasę teraz wziąść Ja też jestem śpiąca, pewnie dlatego ze za dużo zjadłam...a tak się cieszyłam, że mi ubyło 2 kilo... sweatdrop ..A ile pani waaaaaażyyyyyyyy 3nodding xd Teraz aktualnie, jedząc kolację, to przy 171 cm... 54 kilo...blaah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zara zmykamy
lac mi sie chce cholernie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka ]Goth bless[ Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola* a masz cos dla mnie ?? *wyciaga z barku blizniacza butelke i podrzuca Julce* *pociaga z gwinta* Oszz.... kurwa, tego mi bylo tsheba! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:08 am
Julka zara zmykamy lac mi sie chce cholernie... Nie krępuj się...jak coś to w krzory...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:09 am
]Goth bless[ Julka ]Goth bless[ Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola* a masz cos dla mnie ?? *wyciaga z barku blizniacza butelke i podrzuca Julce* *pociaga z gwinta* Oszz.... kurwa, tego mi bylo tsheba! scream *robi sobie z Gotha poduszka* a mi tego redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:09 am
]Goth bless[ Julka ]Goth bless[ Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola* a masz cos dla mnie ?? *wyciaga z barku blizniacza butelke i podrzuca Julce* *pociaga z gwinta* Oszz.... kurwa, tego mi bylo tsheba! scream thx !! oki Del... moze jakos tam dojde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:10 am
Baliaur ]Goth bless[ Julka ]Goth bless[ Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola* a masz cos dla mnie ?? *wyciaga z barku blizniacza butelke i podrzuca Julce* *pociaga z gwinta* Oszz.... kurwa, tego mi bylo tsheba! scream *robi sobie z Gotha poduszka* a mi tego redface Wałek... posun sie ja tyz chcem !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:10 am
PointZer0 Delein Teraz aktualnie, jedząc kolację, to przy 171 cm... 54 kilo...blaah eek Kobieto , co blah , co blah xd Przyklad dla większości dziewczyn kt�re znam wink Nie narzekaj tylko się ciesz *cmok w cz�łko* Blah blah, bo zmienianie tkanki tłuszczowej w mięśniową ostatnio kiepsko mi idzie...ale wczoraj pół godziny ćwiczyłam! Ale dzisiaj napasłam brzuszka i raczej nie dam rady blaugh *rumieniec* Będę się cieszyć, jak spadnę do 52 :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:11 am
*wypija reszte zawartosci butelki i rzuca w drzwi do pokoju* Tylkooo mi tam ciiiico byccie Omisiu! scream ... hep... *wstaje i chwiejnym krokiem podchodzi do Zero* ...*spoglada na niego* A ty soo? Podryffasz... hep... kurwa... dzifczyny, taa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:12 am
Delein Blah blah, bo zmienianie tkanki tłuszczowej w mięśniową ostatnio kiepsko mi idzie...ale wczoraj pół godziny ćwiczyłam! Ale dzisiaj napasłam brzuszka i raczej nie dam rady blaugh *rumieniec* Będę się cieszyć, jak spadnę do 52 :] Jeeeeeeeee tam , nie denerwuj mnie nawet kobieto , nie dam sie zmarnować przed odchudzanie fajnej dziewczynie , jak będę musiał to tam do ciebie przyjadę i będę Cię tuczył tam - spytaj Lethiel , musiała zjeść cheeseburgera xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:13 am
PointZer0 Delein Blah blah, bo zmienianie tkanki tłuszczowej w mięśniową ostatnio kiepsko mi idzie...ale wczoraj pół godziny ćwiczyłam! Ale dzisiaj napasłam brzuszka i raczej nie dam rady blaugh *rumieniec* Będę się cieszyć, jak spadnę do 52 :] Jeeeeeeeee tam , nie denerwuj mnie nawet kobieto , nie dam sie zmarnować przed odchudzanie fajnej dziewczynie , jak będę musiał to tam do ciebie przyjadę i będę Cię tuczył tam - spytaj Lethiel , musiała zjeść cheeseburgera xd Dobra, przyjedź! Ja uwielbiam cheesburgery...albo BigMaci! Ale uprzedzam...najem się dopiero trzema! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:14 am