|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:02 am
Omega Sun BeeWolf ale my jestesmy pod luzeczkiem wink mrrr sciaga bluzeczke:* ciiiiiszej bo beda podgladac ninja wink całuje w nosek w pokoiku nie :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:03 am
Delein XD *bęc* Nie...60 zł pożyczyłam na spłatę jednej takiej faktury, 2 zł na jedzenie w szkole, a 1,50 zł na bilet xd Aaaa... nie martw się , ja jestem na minusie o 100 zł : 45 : pas do oporządzenia Alice z klamrą Foser 45: balaklava czarna 10: przesyłka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Mrrr wygramala sie z pod łuzeczka z Omi i ida do pokoiku:* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:04 am
faceta mi tsheba.. crying gdzie jest eredin jak go nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola* ooo moja bualka joz pusta crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein XD *bęc* Nie...60 zł pożyczyłam na spłatę jednej takiej faktury, 2 zł na jedzenie w szkole, a 1,50 zł na bilet xd Aaaa... nie martw się , ja jestem na minusie o 100 zł : 45 : pas do oporządzenia Alice z klamrą Foser 45: balaklava czarna 10: przesyłka xd XD ach ta dzisiejsza młodzież... Skad by tu tą kasę teraz wziąść Ja też jestem śpiąca, pewnie dlatego ze za dużo zjadłam...a tak się cieszyłam, że mi ubyło 2 kilo... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh... Ta dzisiejsza Mlodziez ...!!
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Mrrr wygramala sie z pod łuzeczka z Omi i ida do pokoiku:* heart I po co tu poprawiać ubrabko jak i tak zaraz na ziemi lezec będzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:05 am
]Goth bless[ Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola* a masz cos dla mnie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:05 am
Omega Sun BeeWolf Mrrr wygramala sie z pod łuzeczka z Omi i ida do pokoiku:* heart mrał obejmuje i wchodza do pokoiku wink ... heart Kitty .. a ozzy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:06 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Mrrr wygramala sie z pod łuzeczka z Omi i ida do pokoiku:* heart mrał obejmuje i wchodza do pokoiku wink ... heart Kitty .. a ozzy ? Ej... zostawcie Ozza... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein XD ach ta dzisiejsza młodzież... Skad by tu tą kasę teraz wziąść Ja też jestem śpiąca, pewnie dlatego ze za dużo zjadłam...a tak się cieszyłam, że mi ubyło 2 kilo... sweatdrop ..A ile pani waaaaaażyyyyyyyy 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ]Goth bless[ Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola* ooo moja bualka joz pusta crying crying crying *podaje z barku nastepna* Zdroooofko! *pociaga z butelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:07 am
]Goth bless[ Baliaur ]Goth bless[ Kurwa.. *wypija kielonek*... Nie ma tak, jak z gwinta to z gwinta... *podchodzi do barku i wyciaga chlodzonego absolwenta* Mmm... zimniutki lepiej wchodzi *pociaga z gwintola* ooo moja bualka joz pusta crying crying crying *podaje z barku nastepna* Zdroooofko! *pociaga z butelki* *pociaga tyz* dziekujue 4laugh *buzi w polik i zmykaju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|