|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:52 am
Julka ]Goth bless[ masz juz wszystko?? pamietaj to tajemnica !! Spoko... Baliaur *PODAJE KIELISZEK* NO BA!!!!!! jeszcze pytash A co pijemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:52 am
PointZer0 Delein Heh...noc trwająca pół roku...ale bym sobie pospała blaugh *mały uśmiech* Chyba kiepskie ciśnienie dzisiaj... Ooo , ciśnienie to idzie ostro w g�re albo w d�ł , bo sam je odczuwam i cały dzień chodzę dziś tak , przepraszam za wyrazenie , nieziemsko skurwiony, jakbym pałą przez łeb dostał sweatdrop xd No i właśnie o to mi chodziło...ma dzisiaj taką huśtawkę nastrojów, że sama ze sobą już nie wytrzymuję, a ręce tak mi się okropnie trzęsa, prawie w klawisze nie trafiam... Bal- mnie nawet na komandosa nie stać...jestem na dokładnie -63,50 zł...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:53 am
]Goth bless[ Baliaur *PODAJE KIELISZEK* NO BA!!!!!! jeszcze pytash A co pijemy? voodke?? vinko?? malibu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:54 am
]Goth bless[ Julka ]Goth bless[ masz juz wszystko?? pamietaj to tajemnica !! Spoko... Baliaur *PODAJE KIELISZEK* NO BA!!!!!! jeszcze pytash A co pijemy? Absolwenta !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O... jaczej nie dzis ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein No i właśnie o to mi chodziło...ma dzisiaj taką huśtawkę nastrojów, że sama ze sobą już nie wytrzymuję, a ręce tak mi się okropnie trzęsa, prawie w klawisze nie trafiam... Bal- mnie nawet na komandosa nie stać...jestem na dokładnie -63,50 zł... Gumki tańsze niż tabletki Del whee xd Ale i mniej skuteczneNo to u mnie usprawiedliwione takie zachowanie w tym przypadku wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:56 am
*lapie sie za glowe i krzyczy:*
aaaaaa... moja glowa ... strasznie mnie boli !! Dajcie jakies piguly !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka ]Goth bless[ Julka ]Goth bless[ masz juz wszystko?? pamietaj to tajemnica !! Spoko... Baliaur *PODAJE KIELISZEK* NO BA!!!!!! jeszcze pytash A co pijemy? Absolwenta !! Madrze panienka mowi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein No i właśnie o to mi chodziło...ma dzisiaj taką huśtawkę nastrojów, że sama ze sobą już nie wytrzymuję, a ręce tak mi się okropnie trzęsa, prawie w klawisze nie trafiam... Bal- mnie nawet na komandosa nie stać...jestem na dokładnie -63,50 zł... Gumki tańsze niż tabletki Del whee xd Ale i mniej skuteczneNo to u mnie usprawiedliwione takie zachowanie w tym przypadku wink xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:57 am
PointZer0 Delein No i właśnie o to mi chodziło...ma dzisiaj taką huśtawkę nastrojów, że sama ze sobą już nie wytrzymuję, a ręce tak mi się okropnie trzęsa, prawie w klawisze nie trafiam... Bal- mnie nawet na komandosa nie stać...jestem na dokładnie -63,50 zł... Gumki tańsze niż tabletki Del whee xd Ale i mniej skuteczneNo to u mnie usprawiedliwione takie zachowanie w tym przypadku wink xd Zeruś...nie mogę...XDDD bogowie...jakie tabletki, jakie gumki xd Hehe, ja ci wszystkie grzechy odpuszczam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem mądra, pi ękna i8... pijana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wyciaga finLADNIwodzu poszedł w odstawkę? ZZA PAZUCHY I -POLEWA MU I jULCE KIELONKA SAMA PIJAC Z GWINTA* srki za cpasa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 No to u mnie usprawiedliwione takie zachowanie w tym przypadku wink xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|