|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:15 am
Oho - znów dokucza brak tematu xd Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:16 am
Lethiel witaj *przytulas* *przyglada sie jej* cio siem stalo z twoimi ciuchami !! Susze sie po wczorajszym kapaniu... Kabelki mi sie zamoczyly......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:17 am
Uber.Zer0 Oho - znów dokucza brak tematu xd Witam wszystkich witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:18 am
Blaaah , nikt nie transmituje walk Taekwondo z igrzysk... Chi , cóż za marnotrastwo czasu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Oho - znów dokucza brak tematu xd Witam wszystkich czeee! a co to dematu.to masz racje ^^ może waćpan coś zaproponuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Oho - znów dokucza brak tematu xd Witam wszystkich siema no niestety nie ma o czym gadac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:19 am
Eurina Vam Lethiel witaj *przytulas* *przyglada sie jej* cio siem stalo z twoimi ciuchami !! Susze sie po wczorajszym kapaniu... Kabelki mi sie zamoczyly...... hieh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:19 am
Uber.Zer0 Blaaah , nikt nie transmituje walk Taekwondo z igrzysk... Chi , cóż za marnotrastwo czasu gonk no tez bym se popatrzal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:20 am
a ja ide umyć zooby wyszorować by stały się tak białe jak u czarnych COOLgości, na teledyskach widziałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:20 am
Hmm... propozycja tematu , ka ? no to - nie wiem , może najbliższe konwenty na które siępaństwo wybierają ? można by ustalić znaki rozpoznawcze dla poszczególnych miejscowości xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:21 am
Kukus a ja ide umyć zooby wyszorować by stały się tak białe jak u czarnych COOLgości, na teledyskach widziałem Łał... Idz jeszcze na solarium i zapisz sie na kurs lambady xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Uber.Zer0 Blaaah , nikt nie transmituje walk Taekwondo z igrzysk... Chi , cóż za marnotrastwo czasu gonk no tez bym se popatrzal nie trasmitują, bo polaków nie ma..a to popularne nie jest (chyba)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hm... jak noodno to moze do baseniq ??? *w jej oczach pojawiaja sie male ogniki twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus a ja ide umyć zooby wyszorować by stały się tak białe jak u czarnych COOLgości, na teledyskach widziałem xp to jest denerwujace jak taki Afro amerykanin jeszcze o bardzo ciemnej wrecz czarnej karnaci ma swiecace biale zeby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:22 am
Lethiel hm... jak noodno to moze do baseniq ??? *w jej oczach pojawiaja sie male ogniki twisted * Nie...... wole potanczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|