|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:57 am
a gdzie odpowiedz na rzesach wink , nie moge wziasc udzilu w sondzie kiedy jest nie kompletna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 5:58 am
Ja nie mam skarpetek, jak widać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 3:57 am
Raticiel Ja nie mam skarpetek, jak widać wink Chciał bym powiedzieć iż dziś po małym Melo u mnie ..gdzie sie działy dziwne rzeczy oj działo sie ! Ale nie o tym bede rozprawiał, mianowicie rano wstałem oblizany przez pasa ...!! scream Postanowiłem się wykąpać no bo przecież taki ufuajdany nie bede chodził po domu. Wskoczyłem pod prysznic wykapałem sie ... jak juz sie wytarłem... to stała sie zecz straszna nie mogłem załorzyś skarpetki, Walczyłem z nia około 10 minut aby ja wcisnać ...! i co i sie udało ..ale strasznie mnie cisneła skubana skara ..! gry ..to było bardzo traumatyczne przerzycie ! ... Musiałęm isc po inna wieksza skarpetke ! sad ... no ale wkoncu moje stupki sie odziały i było im już ciepło biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:01 am
BeeWolf Raticiel Ja nie mam skarpetek, jak widać wink Chciał bym powiedzieć iż dziś po małym Melo u mnie ..gdzie sie działy dziwne rzeczy oj działo sie ! Ale nie o tym bede rozprawiał, mianowicie rano wstałem oblizany przez pasa ...!! scream Postanowiłem się wykąpać no bo przecież taki ufuajdany nie bede chodził po domu. Wskoczyłem pod prysznic wykapałem sie ... jak juz sie wytarłem... to stała sie zecz straszna nie mogłem załorzyś skarpetki, Walczyłem z nia około 10 minut aby ja wcisnać ...! i co i sie udało ..ale strasznie mnie cisneła skubana skara ..! gry ..to było bardzo traumatyczne przerzycie ! ... Musiałęm isc po inna wieksza skarpetke ! sad ... no ale wkoncu moje stupki sie odziały i było im już ciepło biggrin A u mnie w domu jest tak zimno, że muszę spać w skarpetkach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:12 am
Raticiel BeeWolf Raticiel Ja nie mam skarpetek, jak widać wink Chciał bym powiedzieć iż dziś po małym Melo u mnie ..gdzie sie działy dziwne rzeczy oj działo sie ! Ale nie o tym bede rozprawiał, mianowicie rano wstałem oblizany przez pasa ...!! scream Postanowiłem się wykąpać no bo przecież taki ufuajdany nie bede chodził po domu. Wskoczyłem pod prysznic wykapałem sie ... jak juz sie wytarłem... to stała sie zecz straszna nie mogłem załorzyś skarpetki, Walczyłem z nia około 10 minut aby ja wcisnać ...! i co i sie udało ..ale strasznie mnie cisneła skubana skara ..! gry ..to było bardzo traumatyczne przerzycie ! ... Musiałęm isc po inna wieksza skarpetke ! sad ... no ale wkoncu moje stupki sie odziały i było im już ciepło biggrin A u mnie w domu jest tak zimno, że muszę spać w skarpetkach... No to z Lekka przewalone ...! ja sie za to na go i bez kołderki bo mi ciepło ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:31 am
Witch_Lady a gdzie odpowiedz na rzesach wink , nie moge wziasc udzilu w sondzie kiedy jest nie kompletna wink nie bądź taka mądra, bo ja mam kaca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:34 am
BeeWolf Raticiel BeeWolf Raticiel Ja nie mam skarpetek, jak widać wink Chciał bym powiedzieć iż dziś po małym Melo u mnie ..gdzie sie działy dziwne rzeczy oj działo sie ! Ale nie o tym bede rozprawiał, mianowicie rano wstałem oblizany przez pasa ...!! scream Postanowiłem się wykąpać no bo przecież taki ufuajdany nie bede chodził po domu. Wskoczyłem pod prysznic wykapałem sie ... jak juz sie wytarłem... to stała sie zecz straszna nie mogłem załorzyś skarpetki, Walczyłem z nia około 10 minut aby ja wcisnać ...! i co i sie udało ..ale strasznie mnie cisneła skubana skara ..! gry ..to było bardzo traumatyczne przerzycie ! ... Musiałęm isc po inna wieksza skarpetke ! sad ... no ale wkoncu moje stupki sie odziały i było im już ciepło biggrin A u mnie w domu jest tak zimno, że muszę spać w skarpetkach... No to z Lekka przewalone ...! ja sie za to na go i bez kołderki bo mi ciepło ! eek ty lepiej napisz co robiłem między 1 a 2 w nocy, cwaniaku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:44 am
Kukus BeeWolf No to z Lekka przewalone ...! ja sie za to na go i bez kołderki bo mi ciepło ! eek ty lepiej napisz co robiłem między 1 a 2 w nocy, cwaniaku blaugh ty miedzy pierwsza a druga ... nie powiem co robiłeś ... dobrze ze nie miedzy 3 a 4 smile ..... no dobra lezrzałeś na moim luzku z Dziewczyna której nie lubie ... i ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:54 am
BeeWolf Raticiel BeeWolf Raticiel Ja nie mam skarpetek, jak widać wink Chciał bym powiedzieć iż dziś po małym Melo u mnie ..gdzie sie działy dziwne rzeczy oj działo sie ! Ale nie o tym bede rozprawiał, mianowicie rano wstałem oblizany przez pasa ...!! scream Postanowiłem się wykąpać no bo przecież taki ufuajdany nie bede chodził po domu. Wskoczyłem pod prysznic wykapałem sie ... jak juz sie wytarłem... to stała sie zecz straszna nie mogłem załorzyś skarpetki, Walczyłem z nia około 10 minut aby ja wcisnać ...! i co i sie udało ..ale strasznie mnie cisneła skubana skara ..! gry ..to było bardzo traumatyczne przerzycie ! ... Musiałęm isc po inna wieksza skarpetke ! sad ... no ale wkoncu moje stupki sie odziały i było im już ciepło biggrin A u mnie w domu jest tak zimno, że muszę spać w skarpetkach... No to z Lekka przewalone ...! ja sie za to na go i bez kołderki bo mi ciepło ! eek U mnie jest tak zimno, że nawet kołdra, ani nawet koc nie pomagają, a ja się łatwo zaziębiam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:18 am
BeeWolf Kukus BeeWolf No to z Lekka przewalone ...! ja sie za to na go i bez kołderki bo mi ciepło ! eek ty lepiej napisz co robiłem między 1 a 2 w nocy, cwaniaku blaugh ty miedzy pierwsza a druga ... nie powiem co robiłeś ... dobrze ze nie miedzy 3 a 4 smile ..... no dobra lezrzałeś na moim luzku z Dziewczyna której nie lubie ... i ...! nie "z" tylko "obok" to ona próbowała leżeć "z" a niekiedy nawet partiami "na"... szczególnie gdy patrzył U Know Who sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:51 am
Kukus no to jak zwykle trafiłeś na brzydka z wąsem??? oki żartuje sobie tylko xd A tak w ogole to dzien dobry bardzo wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 8:03 am
Isobelle Kukus no to jak zwykle trafiłeś na brzydka z wąsem??? oki żartuje sobie tylko xd A tak w ogole to dzien dobry bardzo wszystkim pierdol się w dupe, Isi wink gorzej... Ania... była dziewczyna Przemsa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 8:22 am
urk berk bede żygać ale poza tym fajnie było (też Cię kocham)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 8:27 am
Isobelle urk berk bede żygać ale poza tym fajnie było (też Cię kocham) chyba wolę nie wiedzieć po czym cie tak wstrząsnęło wewnętrznie... prawda? (wiem, że mnie kochasz... jakby mogło być inaczej blaugh ) chcesz się zająć prowadzeniem topicu poświęconego YAOI?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 8:52 am
chuj bombki strzelił... św. Mikołaj jest podejrzany o czyny na nieletnich i siedzi za włamanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|