|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:58 am
BeeWolf_san revcat to ja tez poprosze... mrgreen Towarzyszu Kocie, spokojnie tylko spokoj i voodka nas ocala. karzdy dostanie kopije, tego nowego a zarazem jak ze starego plakatu :] ....
OGŁASZAM W SZEM I W OBEC ZE OTWIERAM KONKURSA NA CHYMN I przemowienie partyzanckie.ooo...cos interesujacego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:01 am
A JA TEZ KUNA CHCE KOMKURS>>>>>> pierwsza osoba na 142 stronie dostanie
wlasnorecznie narysowanego przeze mnie (w MS PAINT) fiutka
kuna no!
nie zebym sie nalewal z elyty....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:03 am
opcy A JA TEZ KUNA CHCE KOMKURS>>>>>> pierwsza osoba na 142 stronie dostanie
kuna no!
nie zebym sie nalewal z elyty....... mrgreen E kuna ... opcy bucu ja w to Fhodze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:04 am
opcy A JA TEZ KUNA CHCE KOMKURS>>>>>> pierwsza osoba na 142 stronie dostanie
kuna no!
nie zebym sie nalewal z elyty....... mrgreen mwhahahahahahahahaha....... wcale a wcale...... mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:06 am
BeeWolf_san opcy A JA TEZ KUNA CHCE KOMKURS>>>>>> pierwsza osoba na 142 stronie dostanie
kuna no!
nie zebym sie nalewal z elyty....... mrgreen E kuna ... opcy bucu ja w to Fhodze. ja tez...w razie czego bede usuwal posty aby moj byl pierwszy xd edit//a co oni maja takie fajne konkursy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:10 am
Kiray BeeWolf_san opcy A JA TEZ KUNA CHCE KOMKURS>>>>>> pierwsza osoba na 142 stronie dostanie
kuna no!
nie zebym sie nalewal z elyty....... mrgreen E kuna ... opcy bucu ja w to Fhodze. ja tez...w razie czego bede usuwal posty aby moj byl pierwszy xd edit//a co oni maja takie fajne konkursy? Ja tem Otwieram Końkurs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:14 am
Kiray BeeWolf_san opcy A JA TEZ KUNA CHCE KOMKURS>>>>>> pierwsza osoba na 142 stronie dostanie
kuna no!
nie zebym sie nalewal z elyty....... mrgreen E kuna ... opcy bucu ja w to Fhodze. ja tez...w razie czego bede usuwal posty aby moj byl pierwszy xd edit//a co oni maja takie fajne konkursy? kto pierwszy osiagnie strone 100 zostanie mu narysowany tam przez kogos (chyba kage) sig czy cos w tym stylu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:18 am
revcat Kiray BeeWolf_san opcy A JA TEZ KUNA CHCE KOMKURS>>>>>> pierwsza osoba na 142 stronie dostanie
kuna no!
nie zebym sie nalewal z elyty....... mrgreen E kuna ... opcy bucu ja w to Fhodze. ja tez...w razie czego bede usuwal posty aby moj byl pierwszy xd edit//a co oni maja takie fajne konkursy? kto pierwszy osiagnie strone 100 zostanie mu narysowany tam przez kogos (chyba kage) sig czy cos w tym stylu..... faktycznie sama elyta..jak sie bawic to sie bawic na poziomie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:20 am
Kiray faktycznie sama elyta..jak sie bawic to sie bawic na poziomie xd no wiesz jakos trzeba ludzi zmusic do pisania na forum....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:20 am
BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san opcy A JA TEZ KUNA CHCE KOMKURS>>>>>> pierwsza osoba na 142 stronie dostanie
kuna no!
nie zebym sie nalewal z elyty....... mrgreen E kuna ... opcy bucu ja w to Fhodze. ja tez...w razie czego bede usuwal posty aby moj byl pierwszy xd edit//a co oni maja takie fajne konkursy? Ja tem Otwieram Końkurs. moze cos pomysle...jak bede mial ochote
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:22 am
Kiray faktycznie sama elyta..jak sie bawic to sie bawic na poziomie xd no naprawde.....sama elyta.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:25 am
czesc rofl mmm...same fajne pierogi widze 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:28 am
YumiTao czesc rofl mmm...same fajne pierogi widze 3nodding heart czesc.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 6:31 am