|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 1:08 pm
i tak mnie lubisz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 1:10 pm
Yuuita_BrAtZ i tak mnie lubisz mrgreen No pewnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 2:45 pm
ichabot Yuuita_BrAtZ i tak mnie lubisz mrgreen No pewnie xp haha ichabot flirtujesz z kilkoma pannami na raz, brawa, brawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 6:21 am
Odkryłeś moją mroczną tajemnicę. Teraz nikt nie będzie chciał ze mną pisać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 6:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 6:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 8:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 10:53 am
ok, kiedyś tutaj panoszyłam się pod nickiem pani psychol. zapewne nigdy więcej bym tutaj nie zajrzała, gdyby nie ichabot (brawa), który wczoraj do mnie napisał. ok, teraz pokażę wam taką fotkę na której jestem. lubię ją fdfgpóźniej może coś innego wyślę, może będzie mnie bardziej widać edit: oo, znalazłam zdjęcie. miałam takie inne, które mi się podobało, ale to też jest w porządku. przepraszam za jakość hkjwstawiam ze względu na koszulkę. której nie widać emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:08 am
Albo zmienicie regulamin, albo przestaniecie gadać niezgodnie z tematem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:09 am
hela bertz ok, kiedyś tutaj panoszyłam się pod nickiem pani psychol. zapewne nigdy więcej bym tutaj nie zajrzała, gdyby nie ichabot (brawa), który wczoraj do mnie napisał. ok, teraz pokażę wam taką fotkę na której jestem. lubię ją fdfgpóźniej może coś innego wyślę, może będzie mnie bardziej widać edit: oo, znalazłam zdjęcie. miałam takie inne, które mi się podobało, ale to też jest w porządku. przepraszam za jakość hkjwstawiam ze względu na koszulkę. której nie widać emo ładna jesteś i ładne masz rajstopki twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:11 am
Niezły makijaż na tym pierwszym zdjęciu! whee Taki..oryginalny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:16 am
Baranina Albo zmienicie regulamin, albo przestaniecie gadać niezgodnie z tematem
wybieram zmianę regulaminu rofl rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:20 am
@baranina: chwalmy allegro. a moja domniemana uroda to złudzenie optyczne, hhihi @Lady Majorie: haha tak. w wakacje bywa gorąco przez co nie chce mi się ruszać z domu, tak więc z koleżanką stwierdziłyśmy, że pomalujemy sobie twarze i wieczorem wyszłyśmy tak na osiedle. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:36 am
[tobo] bylo specjalnie
natalia POWRÓCIŁA ŁOOOŁ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:37 am
No to nieźle xd Chciałabym zobaczyć miny ludzi, którzy was widzieli mrgreen Pewnie byli poryci na maxa rofl Przynajmniej miałyście ubaw xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|