|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 10, 2010 4:31 am
Büszke vagyok arra, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, mától kimondhatom, hogy végzett rendszergazda vagyok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 10, 2010 4:33 am
Malreni Büszke vagyok arra, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, mától kimondhatom, hogy végzett rendszergazda vagyok! büszke vagyok rád Mal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 10, 2010 1:55 pm
napsugar Malreni Büszke vagyok arra, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, mától kimondhatom, hogy végzett rendszergazda vagyok! büszke vagyok rád Mal biggrin Így van mindannyian büszkék vagyunk rád Malreni exclaim exclaim 3nodding rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 11, 2010 9:15 am
Malreni Büszke vagyok arra, hogy a kezdeti nehézségek ellenére, mától kimondhatom, hogy végzett rendszergazda vagyok! Nagy gratula smile Én is büszke vagyok rá, hogy sikerült neked smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 6:45 am
Büszkeségem, hogy tegnap végre LETUDTAM A VIZSGAIDŐSZAKOT!! biggrin biggrin biggrin Nincs több vizsgám, nincs több vizsgáááááááám!! 4laugh
Ráadásul 4,9-es átlaggal zártam a félévet. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 7:41 am
Molylepke Büszkeségem, hogy tegnap végre LETUDTAM A VIZSGAIDŐSZAKOT!! biggrin biggrin biggrin Nincs több vizsgám, nincs több vizsgáááááááám!! 4laugh Ráadásul 4,9-es átlaggal zártam a félévet. whee Grat Molylepke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 7:42 am
Büszkeségem: NEKEM IS VÉGE VAN A VIZSGÁIMNAK!!! MINDENEM SIKERÜLT!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 9:47 am
Medvelaszlo Büszkeségem: NEKEM IS VÉGE VAN A VIZSGÁIMNAK!!! MINDENEM SIKERÜLT!!!!!!Neked is grat. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 17, 2010 2:24 am
1. büszke vagyok mindenkire aki túl van a vizsgákon 2. büszke vagyok magamra a jó érettségieredményem miatt sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 8:10 am
büszkeségem hogy átmentem az érettségin 2-es lett a matek, 3-mas lett a Magyar és Töri 4-es lett az infó és az angol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 18, 2010 10:50 am
napsugar 1. büszke vagyok mindenkire aki túl van a vizsgákon 2. büszke vagyok magamra a jó érettségieredményem miatt sweatdrop xd Lurzt büszkeségem hogy átmentem az érettségin 2-es lett a matek, 3-mas lett a Magyar és Töri 4-es lett az infó és az angol Gratulálok az érettségizőknek is. biggrin Yaaay, itt a nyár! (Ehhez képest ma is végig esett, jííííháááá!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 9:10 am
Elnézést a duplaposztért, de:
VÉGRE MEGVAN A BAGOLY!! 4laugh Oooolyan büszke vagyok magamra; a sok spórolás elérte célját! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 12:50 pm
Büszke vagyok rátok biggrin gratulálok mindenkinek biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 22, 2010 2:09 am
Büszke magyar Gaia-s vagyok, mert.:
1. Június 22-én betöltöttem 17. életévemet. 2. Majdnem készen vagyok a nektek szánt ajándékommal (de hogy mi az, az titok. ^^ ) 3. Megújult avatárral jelentkezek, hála és köszönet HuzatVonat barátomnak. 4. Megismertem MSN-en (most is barátok vagyunk) MaciLacit, a.k.a MedveLaszlo-t és Napsit (a.k.a Napsugar-t) is. 5. Hamarosan kész a "BagoO* és Rajczy, a Gaia-s testvérek" legújabbik része. 6. Xanvie-val egy Romániában lakó Gaia-st tanítgattunk / tanítgatunk magyarra. =) _____________________és asszem ennyi..._____________________________________________________________________
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 11:52 am
Nem akarom el kiabálni, de a büszkeségem az, hogy szerintem idén, Július 3.-án, volt eddig számomra a legjobb Gaia tali amit szervezhettem és részt vehettem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|