|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 3:49 am
Üdv és kellemes húsvétot smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 1:12 pm
Leszbicica Sziasztok mindenki~ Először is nagyon nagyon köszönöm hogy beléphettem~ ^^ 18 éves, úgymond félmagyar lány vagyok (kicsi voltam mikor ideköltöztünk Amerikából). Szeretek úszni, sőt imádok, szeretem az animéket, és szeretem az MMORPG-ket mint a WoW. x3 Ezenkívül cicabarát vagyok.
Ha bármit kérdeznétek, írjatok nyugodtan. :3 Üdv köztünk. Tetszik a neved 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 04, 2010 3:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 2:59 am
Üdv mindenkinek! Kellemes Húsvétot! És sok tojást XD
Leszbicica jó a neved rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 05, 2010 3:57 am
Hejhó minden újnak. :3 3nodding .. és minden régi tagnak is ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 10:51 am
Sziasztok! Nem vagyok egy nagy bemutatkozó, ezt kérlek nézzétek el nekem. Jelen pillanatban 19 éves, kisvárosi lány vagyok. Szeretek rajzolni, írni, olvasni, anime-ket nézni, és természetesen benne van a manga is az olvasandók közt. (Igen, ilyen gyönyörű mondatokat is írok, amiknek se végük, se elejük...) Ha bármi kérdése lenne bárkinek, szívesen válaszolok. ^-^ (És nem eszek embert, mert nem finom razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 11:21 am
Dorothy_Grav Sziasztok! Nem vagyok egy nagy bemutatkozó, ezt kérlek nézzétek el nekem. Jelen pillanatban 19 éves, kisvárosi lány vagyok. Szeretek rajzolni, írni, olvasni, anime-ket nézni, és természetesen benne van a manga is az olvasandók közt. (Igen, ilyen gyönyörű mondatokat is írok, amiknek se végük, se elejük...) Ha bármi kérdése lenne bárkinek, szívesen válaszolok. ^-^ (És nem eszek embert, mert nem finom razz ) Cső.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 8:31 am
Köszi az üdvözléseket~ ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 9:11 am
Üdv az újabb új(ak)nak! Lol, tetszik az "És nem eszek embert, mert nem finom razz )" kifejezésed Dorothy. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 10:30 am
Sziasztok! Netti vagyok, 21 éves dorogi leányzó. Bölcsészhallgató. Sokan azt mondják, látszik a fejemen, ezért nem teszek ki képet smile Hogy mi érdekel? Rá szoktam dobni magam az igényes zene hullámaira, és sokszor jön velem a párom is, főleg, mikor közös zenei blogunkra postolunk. (egyívású az ízlésünk). Egyébként kreatív lény vagyok, ezért mindenem a művészettörténet (is). Rengeteget olvasok (ex-magyar szakos vagyok, abbahagytam, mert találtam jobbat, de attól még az irodalom szeretete az megmaradt) Röviden ennyi. Babi néni, csőőőő biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 07, 2010 11:05 am
Üdvözlet az újaknak! Legyetek aktívok! Szeretjük az érdekes embereket biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 4:42 am
Sziasztok!
Netti, gaia-nevén Amalysa párja vagyok és Flauranne gazdája smile '84-es születésű hegyaljai srác, de állítólag már ízig-vérig dorogi polgár smile
Megrögzött szerepjáték és anime mániás vagyok és ez az első rpg, amibe Nettimet bele tudtam vinni biggrin Ebben minden megvan, amiért imádom az ilyen játékokat: a szerepjáték elemek a zOMG-ban, az aranyos animés dizájn és hangulat az avatár építésnél és a kellő összetettség. Rögtön beleszerettünk smile
Hobbijaimat nézve a fentebb említetten kívül én is nagyon jó barátságban állok a könyvekkel és sokat olvasom, főleg fantasy-t, japán szerzők könyveit és Nettinek köszönhetően újabban szépirodalmat. Nagyon el tudunk merülni az igényes zenék világában is, ezen élményeinket zenés blog-unkban osztjuk meg a nagyérdeművel.
Írhatnék még, de regényt nem akarok, hisz már így is kisregény biggrin "FarkasBerci, semmiféle FarkasBercit nem ismerek. Kinn maradsz!" xD
Bye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|