|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:49 am
]Goth bless[
masz juz wszystko??
pamietaj to tajemnica !!
ja chcem do Łodfzi i do Wawy !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Baliaur doly nalezy zalewacGoth co jest?? sad Zly dzien... tak... mysle ze to po prostu zly dzien... *spoglada na nia* Napijesz sie ze mna? *PODAJE KIELISZEK* NO BA!!!!!! jeszcze pytash xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Wraca pod luzeczko ... kotq a moze wyjkdziemy nad luzeczko bo ty strasznie duszno chyba ze :* redface heart to zdejmij ubranko wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Delein Ja? Zgorzkniała? Niee... *patrzy mu prosto w oczy* Po prostu taki smętny dzień...taka melancholia... Melancholia ? Melancholię to mają na biegunie w czasie nocy polarnej trwającej p?ł roku xd Nie moze być AŻ tak melancholinie , wiec uśmiech proszę , tak ładniejsza jesteś whee Bee ? Omega ? scream A co to za łajdaczenie sie publiczne !? scream Jaki to przykład dajecieee scream Heh...noc trwająca pół roku...ale bym sobie pospała blaugh *mały uśmiech* Chyba kiepskie ciśnienie dzisiaj... no ... smutno i jeszcze zaczela mnie glowa bolec ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:50 am
Baliaur *buzi w polik* nie szmutaj proshu,.... 3nodding *przytul* Del ja mialam co i z kim xd No widzisz, ja nie mam nawet za co blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Baliaur doly nalezy zalewacGoth co jest?? sad Zly dzien... tak... mysle ze to po prostu zly dzien... *spoglada na nia* Napijesz sie ze mna? Ja tyz chcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Baliaur *buzi w polik* nie szmutaj proshu,.... 3nodding *przytul* Del ja mialam co i z kim xd No widzisz, ja nie mam nawet za co blaugh to kup komandosa xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:51 am
PointZer0 Bee ? Omega ? scream A co to za łajdaczenie sie publiczne !? scream Jaki to przykład dajecieee scream nie publicznie tylko pod lozkiem, poza tym jestesmy cichutko blaugh Ladnie to tak podgladac scream wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|