|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:43 am
Addik Delein *siedzi ca�‚y czas na zewn�…trz* *podchodzi do okna i krzyczy:* Wracaj bo sie przeziebisz tak jak ja ... *kicha* Whatever...i tak już jestem...trochę...i jeszcze ta alergia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:44 am
]Goth bless[ PointZer0 Delein *siedzi cały czas na zewnątrz* Bo wilka dostaniesz xd *wyłazi ze ściany i daje jej cmoka w policzek* Witam wszystkich Witaj przyjacielu... *po tych slowach opuszcza glowe na dol zrezygnowany* co jest??? *giga przytul* nie smutaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:44 am
Julka Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur s**t!!!!!!! stare co za bez poduszkowy kraj cry stare ... ponawiam oferte... redface *przytula delikanie*To jak?? pAsuje?? A ja ?? Sie nie rozerwe... wodzem sie zadowól....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:45 am
PointZer0 Delein Ja wilka bardzo chętnie przyjmę...zawsze chciałam mieć wilka... *oddaje cmoka* Cos taka zgorzkniała ? *lewituje przed nią do góry nogami twarzą na wysokości jej twarzy* Ja? Zgorzkniała? Niee... *patrzy mu prosto w oczy* Po prostu taki smętny dzień...taka melancholia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kce ktos zielona fiolke z nieznanym plynem za FREE . question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zesz...
KOMANDOSI atakuja na 2 fronty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:46 am
Baliaur ]Goth bless[ PointZer0 Delein *siedzi cały czas na zewnątrz* Bo wilka dostaniesz xd *wyłazi ze ściany i daje jej cmoka w policzek* Witam wszystkich Witaj przyjacielu... *po tych slowach opuszcza glowe na dol zrezygnowany* co jest??? *giga przytul* nie smutaj blaugh Dzieki Motylku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doly nalezy zalewac
Goth co jest?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur doly nalezy zalewacGoth co jest?? sad Jakbym miała czym i z kim to bym zalała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur doly nalezy zalewacGoth co jest?? sad Zly dzien... tak... mysle ze to po prostu zly dzien... *spoglada na nia* Napijesz sie ze mna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*buzi w polik* nie szmutaj proshu,.... 3nodding *przytul* Del ja mialam co i z kim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:48 am
PointZer0 Delein Ja? Zgorzkniała? Niee... *patrzy mu prosto w oczy* Po prostu taki smętny dzień...taka melancholia... Melancholia ? Melancholię to mają na biegunie w czasie nocy polarnej trwającej p�ł roku xd Nie moze być AŻ tak melancholinie , wiec uśmiech proszę , tak ładniejsza jesteś whee Bee ? Omega ? scream A co to za łajdaczenie sie publiczne !? scream Jaki to przykład dajecieee scream Heh...noc trwająca pół roku...ale bym sobie pospała blaugh *mały uśmiech* Chyba kiepskie ciśnienie dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|