|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:39 am
Baliaur s**t!!!!!!! stare co za bez poduszkowy kraj cry Wyrzuca 2 poduszki z pod łuzeczka .. łap nam tyle nie potrzeba mmrał redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur s**t!!!!!!! stare co za bez poduszkowy kraj cry stare ... ponawiam oferte... redface *przytula delikanie*To jak?? pAsuje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... ...dobra ja ide ... ...trzymajta sie ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:40 am
ZALICZYŁAM WSZYSTKO !!
Yeah !!
Thx Ozzwaldziku po raz kolejny !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:40 am
*siedzi cały czas na zewnątrz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:41 am
Delein *siedzi cały czas na zewnątrz* Bo wilka dostaniesz xd *wyłazi ze ściany i daje jej cmoka w policzek* Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur s**t!!!!!!! stare co za bez poduszkowy kraj cry stare ... ponawiam oferte... redface *przytula delikanie*To jak?? pAsuje?? A ja ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *siedzi cały czas na zewnątrz* *rzuca Chrissem w kat i wychodzi do Del...* co robish?? *poke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *siedzi cały czas na zewnątrz* Bo wilka dostaniesz xd *wyłazi ze ściany i daje jej cmoka w policzek* Witam wszystkich Ja wilka bardzo chętnie przyjmę...zawsze chciałam mieć wilka... *oddaje cmoka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:43 am
Baliaur Delein *siedzi cały czas na zewnątrz* *rzuca Chrissem w kat i wychodzi do Del...* co robish?? *poke* Moknę...tak jak ty teraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *siedzi cały czas na zewnątrz* Bo wilka dostaniesz xd *wyłazi ze ściany i daje jej cmoka w policzek* Witam wszystkich krzyczy z pod luzka czesc zero... i zajmuje sie dalej Omi. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STRAZNIK TEKSASU!!!!!!!!!!!! *skok na plecy* co tam?? blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ja wilka bardzo chętnie przyjmę...zawsze chciałam mieć wilka... *oddaje cmoka* Cos taka zgorzkniała ? *lewituje przed nią do góry nogami twarzą na wysokości jej twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *siedzi cały czas na zewnątrz* Bo wilka dostaniesz xd *wyłazi ze ściany i daje jej cmoka w policzek* Witam wszystkich Witaj przyjacielu... *po tych slowach opuszcza glowe na dol zrezygnowany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|