|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:33 am
Julka OZZWALD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHRIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WODZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VYKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widze podwojnie, a raczej zadnego z nich... ...kurde nie piszcie takich durnych postow... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:33 am
O ja pierniczę, ale pada... *wychodzi na zewnątrz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:34 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf mrr mi sie bardzo podoba mrał... zciaga kocyk z kanapy pod nia i zakrywa... mrrr... heart ... hihih redface Oh Omi :* *Patrzy z zazdroscia, siada pod sciana i rozglada sie, jakby kogos szukal* Ehhh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Julka OZZWALD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHRIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WODZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VYKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widze podwojnie, a raczej zadnego z nich... ...kurde nie piszcie takich durnych postow... stare popieram ... ... poco tyle tych wykszyknikow ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:35 am
]Goth bless[ BeeWolf Omega Sun BeeWolf mrr mi sie bardzo podoba mrał... zciaga kocyk z kanapy pod nia i zakrywa... mrrr... heart ... hihih redface Oh Omi :* *Patrzy z zazdroscia, siada pod sciana i rozglada sie, jakby kogos szukal* Ehhh... ...mnie szukasz? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka OZZWALD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHRIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WODZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VYKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widze podwojnie, a raczej zadnego z nich... eek Wow zauwarzyła mnie!!!! jestem w szoku musze sie uszczypnąc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ BeeWolf Omega Sun BeeWolf mrr mi sie bardzo podoba mrał... zciaga kocyk z kanapy pod nia i zakrywa... mrrr... heart ... hihih redface Oh Omi :* *Patrzy z zazdroscia, siada pod sciana i rozglada sie, jakby kogos szukal* Ehhh... TU JESTEM !! @Lovelasie,m nie mozna ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:36 am
Ja- Yosei ]Goth bless[ BeeWolf Omega Sun BeeWolf mrr mi sie bardzo podoba mrał... zciaga kocyk z kanapy pod nia i zakrywa... mrrr... heart ... hihih redface Oh Omi :* *Patrzy z zazdroscia, siada pod sciana i rozglada sie, jakby kogos szukal* Ehhh... ...mnie szukasz? xd xd xd napewno chce cie pocałować... mrar... redface heart ojeq kotkq:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:36 am
s**t!!!!!!! stare co za bez poduszkowy kraj cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur s**t!!!!!!! stare co za bez poduszkowy kraj cry stare ... ponawiam oferte...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wychodzi na dwor , jest deszczyk wiec zmywa z siebie bloto i mokry wraca do pokoju *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:38 am
]Goth bless[ *Patrzy z zazdroscia, siada pod sciana i rozglada sie, jakby kogos szukal* Ehhh... redface nie podgladaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:38 am
Christoff_Gangrell Baliaur s**t!!!!!!! stare co za bez poduszkowy kraj cry stare ... ponawiam oferte... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|