|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:29 am
Julka O zesz... ja wiecej nie pije z Toba Bali.,.. 2 dni pod rzad to za duzo... bziuuuuuuuuuuuuuu.... Ozzwald gdzie jestes ?? ja tu jestem.... ale Ozz gdzies sie zgubil/zagubil... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:30 am
BeeWolf mrr mi sie bardzo podoba mrał... zciaga kocyk z kanapy pod nia i zakrywa... mrrr... heart ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ta ciekawe prze kogo.... stare a cp ja wrozka??? To jak nie wiesz to po kiego durne txt rzucasz??? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ]Goth bless[ Wytlumacz to Ibris.... stare ...o Ave! Ave fanatyku SOAD'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka O zesz... ja wiecej nie pije z Toba Bali.,.. 2 dni pod rzad to za duzo... bziuuuuuuuuuuuuuu.... Ozzwald gdzie jestes ?? Czesc julka !! Gdzie bylas ?? ps. Chyba obrazek ci sie zepsul ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf mrr mi sie bardzo podoba mrał... zciaga kocyk z kanapy pod nia i zakrywa... mrrr... heart ... hihih redface Oh Omi :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:31 am
OZZWALD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHRIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WODZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VYKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze podwojnie, a raczej zadnego z nich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell To jak nie wiesz to po kiego durne txt rzucasz??? stare Będziemy się bić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Baliaur Ta ciekawe prze kogo.... stare a cp ja wrozka??? To jak nie wiesz to po kiego durne txt rzucasz??? stare ja za sibie nigdy nie odpowiadalam i odpowiadac nie bede....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka O zesz... ja wiecej nie pije z Toba Bali.,.. 2 dni pod rzad to za duzo... bziuuuuuuuuuuuuuu.... Ozzwald gdzie jestes ?? tutaj... *lezy na srodku pokoju gapiac sie w sufit*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:32 am
]Goth bless[ Ja- Yosei ]Goth bless[ Wytlumacz to Ibris.... stare ...o Ave! Ave fanatyku SOAD'a ...ha! ...Accidents happen! ...SOAD RULES! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Christoff_Gangrell To jak nie wiesz to po kiego durne txt rzucasz??? stare Będziemy się bić? *rzuca sie na Delein* a czemu nie?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Addik Delein ~~lena-undesaid~~ gratuluje znalezienia kluczy;] XD ja je zawsze znajduj�™ na drugi dzie�„ na szafce na przyk�‚ad albo na koszu...ewentualnie w sekretariacie...notorycznie je gdzie�› zostawiam blaugh Proponuje dokupic sobie brzeczyk na pilota do kluczy ... i problem z glowy blaugh Myślisz, że by mi to coś pomogło? Zgubiłabym pilota XD to se smuycz kup! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka O zesz... ja wiecej nie pije z Toba Bali.,.. 2 dni pod rzad to za duzo... bziuuuuuuuuuuuuuu.... Ozzwald gdzie jestes ?? tutaj... *lezy na srodku pokoju gapiac sie w sufit* [Przytula sie] [patrzy na jego sexowne ucho] o zesz... za duzo wypilam... ps: esy do idei miu sie chyba skonczyly, bedziesz mial spokoj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:33 am
Julka OZZWALD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHRIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WODZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VYKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widze podwojnie, a raczej zadnego z nich... a ja??? *idzie sie wybeczec zalosnie w kacie* crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|