|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:19 am
Baliaur probowalam... xd i mam teraz trochu w czubie... blaugh I o to chodzi, ne? Ja mam wódkowstręt po ostatniej imprezie, ale tak teraz to już serio...bllaaah.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:19 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf A bo ja szybki jak wiatr jestem smile ... Hehe .. a gdzie moja Omi sie zapodziała szuku szuku kotq alu alu gdzie jesteś... gonk heart tu jestem :*A czemu mi sie chowasz kotkq :* ..wskakuje pod łuzeczko z Omi mrr co porobimy niegrzecznego :* whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:20 am
~~lena-undesaid~~ ninja uwaga uwaga, nastąpi eek DOSTAŁAM SIE DO NASTĘPNEGO ETAPU IDOLA!! eek EEEEEEEEEE??????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Baliaur probowalam... xd i mam teraz trochu w czubie... blaugh I o to chodzi, ne? Ja mam wódkowstręt po ostatniej imprezie, ale tak teraz to już serio...bllaaah.... sweatdrop heheh a ja nie.... Chriss spadaj ty byc urzywana poduycha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ninja uwaga uwaga, nastąpi eek DOSTAŁAM SIE DO NASTĘPNEGO ETAPU IDOLA!! A ja się nawet dostałam dzisiaj do domu, bo udało mi się nie zostawić kluczy w szkole...jestem z siebie dumna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:21 am
Julka Ozzwald prostaki... debile... idioci... gnoje... i inne wzywiska ktore byly zucane do mnie i moich znajomych... i tak Cię kocham !! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Wczoraj opcy zjadl BeeWolfowi cialo , wyplul tylko glowe do sloika ... a potem BeeWolf powiedzial ze to nie jego glowa i osoba ktura trzyma la sloik ... wyzucila go , a ja sie na niego zucilem . Potknolem sie i przywalilem w sciane , stracilem przytomnosc . A potem musialem jush isc ... Nie no pogratulować :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein ~~lena-undesaid~~ ninja uwaga uwaga, nastąpi eek DOSTAŁAM SIE DO NASTĘPNEGO ETAPU IDOLA!! A ja się nawet dostałam dzisiaj do domu, bo udało mi się nie zostawić kluczy w szkole...jestem z siebie dumna... ...ja tez jestem z Ciebie dumny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell ~~lena-undesaid~~ ninja uwaga uwaga, nastąpi eek DOSTAŁAM SIE DO NASTĘPNEGO ETAPU IDOLA!! eek EEEEEEEEEE?????????? :Xd niom. Przeszłan do nastepnego etapu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:22 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf A bo ja szybki jak wiatr jestem smile ... Hehe .. a gdzie moja Omi sie zapodziała szuku szuku kotq alu alu gdzie jesteś... gonk heart tu jestem :*A czemu mi sie chowasz kotkq :* ..wskakuje pod łuzeczko z Omi mrr co porobimy niegrzecznego :* whee heart whee mmm słonko ale tak przy wszyskich pod kanapa to niewygodnie :* całuje w nosek mrał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Delein Baliaur probowalam... xd i mam teraz trochu w czubie... blaugh I o to chodzi, ne? Ja mam wódkowstręt po ostatniej imprezie, ale tak teraz to już serio...bllaaah.... sweatdrop heheh a ja nie.... Chriss spadaj ty byc urzywana poduycha blaugh Ta ciekawe prze kogo.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Delein ~~lena-undesaid~~ ninja uwaga uwaga, nastąpi eek DOSTAŁAM SIE DO NASTĘPNEGO ETAPU IDOLA!! A ja się nawet dostałam dzisiaj do domu, bo udało mi się nie zostawić kluczy w szkole...jestem z siebie dumna... ...ja tez jestem z Ciebie dumny xd Dzięki xd To jest mój życiowy sukces! niech ktoś mi powie...dlaczego ja właśnie słucham jakiegoś niemieckiego hiphopu...zaraz się zbełtam stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*kuli sie na podlodze i usypia* jak bez to bez lachy.. ciachy?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:23 am
Julka Ozzwald prostaki... debile... idioci... gnoje... i inne wzywiska ktore byly zucane do mnie i moich znajomych... i tak Cię kocham !! a wodzu poszedł w odstawkę? xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:23 am
BeeWolf mmm słonko ale tak przy wszyskich pod kanapa to niewygodnie :* całuje w nosek mrał a to nie mam innego pomyslu blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|