|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:15 am
Delein Christoff_Gangrell *puff- pojawia sie wśród wstęg srajtaśmy* O.o miały być karty zapisane sanskrytem... cos ni wyszło.... CzE WsZyStKiM O Avsko, tego mi brakowało! *urywa kawałek i smarka* Do dysapozycji waćpanny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf A bo ja szybki jak wiatr jestem smile ... Hehe .. a gdzie moja Omi sie zapodziała szuku szuku kotq alu alu gdzie jesteś... gonk heart tu jestem :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Delein Baliaur hey.. widzial ktos gdzies moja poduszke???? ja kce podusie crying crying taaak ja jestem trzezwa.. inaczej -_-!!Jeżeli jesteś trzeźwa inaczej, to nie poduszki ci trza, tylko chłopa! .. a myslish ze mi o co chodzilo>??? absolwehnt jest niewygodny.... szukam poduszki redface Absolwent stanowczo posiada inne zastosowanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:16 am
Omega Sun BeeWolf A bo ja szybki jak wiatr jestem smile ... Hehe .. a gdzie moja Omi sie zapodziała szuku szuku kotq alu alu gdzie jesteś... gonk heart tu jestem :*A czemu mi sie chowasz kotkq :* ..wskakuje pod łuzeczko z Omi mrr co porobimy niegrzecznego :* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:17 am
Delein Baliaur Delein Baliaur hey.. widzial ktos gdzies moja poduszke???? ja kce podusie crying crying taaak ja jestem trzezwa.. inaczej -_-!!Jeżeli jesteś trzeźwa inaczej, to nie poduszki ci trza, tylko chłopa! .. a myslish ze mi o co chodzilo>??? absolwehnt jest niewygodny.... szukam poduszki redface Absolwent stanowczo posiada inne zastosowanie... probowalam... xd i mam teraz trochu w czubie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie chamy... tylko CHLAMY !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
prostaki... debile... idioci... gnoje... i inne wzywiska ktore byly zucane do mnie i moich znajomych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Delein Christoff_Gangrell *puff- pojawia sie wśród wstęg srajtaśmy* O.o miały być karty zapisane sanskrytem... cos ni wyszło.... CzE WsZyStKiM O Avsko, tego mi brakowało! *urywa kawałek i smarka* Do dysapozycji waćpanny whee Jak tak mówisz, to mi się przypominają te 4 godziny lekcyjne, podczas których musiałam oglądać "Potop" czułam się po tym jakbym conajmniej dwa tygodnie nie spała... "Jędruś! Jam ran twoich niegodna całować!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja uwaga uwaga, nastąpi eek DOSTAŁAM SIE DO NASTĘPNEGO ETAPU IDOLA!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...aVe ...Addik - kurde zle kliknalem xd - tego requesta do friendlisty przez przypadek odrzucilem ...(aha - Addik - i wlacz sobie PMy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald prostaki... debile... idioci... gnoje... i inne wzywiska ktore byly zucane do mnie i moich znajomych... i tak Cię kocham !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka nie chamy... tylko CHLAMY !!! no co ja tu mam percenty.. we krwi a na poduszke nikt sie nie zglosi crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|