|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:04 am
Marzena Delein Marzena Hej wam! Pomożecie mi? sweatdrop Chodzi mi o pomoc przy referacie z WOK-u "W�›r�d kultur �›wiata". Podzieli�‚am si�™ z koleżankami: mam zrobic tylko europe i afryke tak wi�™c... question question question WIECIE COS MOŻE O KULTURZE AFRYKI? question question question (europa tez w sumie moze by�‡) Tak kurde w jednym palcu mam kulture jakiego�› Konga, czy innego Zimbabwe, no przecież to oczywiste jest... dziemki xd Zawsze do usług...szczególnie w przypadku wiadomości o kulturze Afryki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:04 am
Christoff_Gangrell *puff- pojawia sie wśród wstęg srajtaśmy* O.o miały być karty zapisane sanskrytem... cos ni wyszło.... CzE WsZyStKiM czesc... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:05 am
Christoff_Gangrell *puff- pojawia sie wśród wstęg srajtaśmy* O.o miały być karty zapisane sanskrytem... cos ni wyszło.... CzE WsZyStKiM O Avsko, tego mi brakowało! *urywa kawałek i smarka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:06 am
Bede to oglaszal co jakis czas, zeby kazdy mogl to uslyszec
Powstal pomysl ozywienia starej gildiowej strony www. Pierwotnie strona byla mojego autorstwa. Jej ostatnia aktualizacje mozecie znalezc pod tym adresem - http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ By w ogole przywrocic stronke do zycia, potrzebuje do tego wspolredaktorow. Proponowane stale dzialy to m.in. galeria, dzial rpg, wydarzenia, dzial o jmusic i przemyslenia... Jestem otwarty na wszelkie propozycje, wiec jezeli Ty, drogi gildiowiczu, czujesz sie na silach, jestes jakims pasjonatem i chcesz sie z kims tym podzielic (niekoniecznie musi to miec zwiazek z gilda, gaia czy japonia, moze to byc np. chocby skateboarding czy wlasny kacik z przemysleniami) to daj znac mi PM'kiem. Dzieki za uwage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik U mnie za oknem pada wiec chyba zmokniesh i wpadniesh w bloto ... U mnie też pada...ale ja lubię deszcz...mi to wsio ryba, czy zmoknę czy nie...a błoto jest zdrowe dla skóry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein BeeWolf No co xd >_> nie mow ze nie było fajnie <_< .... @_@ ... łuha biggrin xd Nie powiedziałam że nie było fajnie blaugh Tylko zę ty taki szybki jesteś, że mi zawiało trochę blaugh A bo ja szybki jak wiatr jestem smile ... Hehe .. a gdzie moja Omi sie zapodziała szuku szuku kotq alu alu gdzie jesteś... gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:07 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat niektoorzy faceci to są wredne zapleśniałe świnie... najpierw obiecooją a potem....... ten ktoś wie że do niego m�wię... crying crying *ucieka w kąt* *wpada w histerię* co zrobilem ? bo jak pada taki tekst to zwykle do mnie jest kierowany... nie ty, kotq crying pokasz ozzwaldowi ktory to.. domokun Wodzu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:11 am
hey..
widzial ktos gdzies moja poduszke???? ja kce podusie crying crying taaak ja jestem trzezwa.. inaczej -_-!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:12 am
Addik Delein Addik U mnie za oknem pada wiec chyba zmokniesh i wpadniesh w bloto ... U mnie też pada...ale ja lubi�™ deszcz...mi to wsio ryba, czy zmokn�™ czy nie...a b�‚oto jest zdrowe dla skóry. *przeskakuje przez okno , tarza sie w blocie , i wstaje caly brudny* Ile musze miec to na sobie zeby zeszlo mi to limo pod okiem i guz .... question Apropos ... wie ktos co sie stalo z moim sloikiem question Na skórę mówię, a nie na lima...a tak zawiasem, to co ci się stało? I jaki słoik? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:13 am
Baliaur hey.. widzial ktos gdzies moja poduszke???? ja kce podusie crying crying taaak ja jestem trzezwa.. inaczej -_-!!Jeżeli jesteś trzeźwa inaczej, to nie poduszki ci trza, tylko chłopa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:14 am
Addik wie ktos co sie stalo z moim sloikiem question Zasadziłem pod moim kartonowym drzewkiem w podłodze. zakopałem je pieknie w klepce jest dobrze schowany biggrin i nawosi drzewko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Baliaur hey.. widzial ktos gdzies moja poduszke???? ja kce podusie crying crying taaak ja jestem trzezwa.. inaczej -_-!!Jeżeli jesteś trzeźwa inaczej, to nie poduszki ci trza, tylko chłopa! .. a myslish ze mi o co chodzilo>??? absolwehnt jest niewygodny.... szukam poduszki redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur hey.. widzial ktos gdzies moja poduszke???? ja kce podusie crying crying taaak ja jestem trzezwa.. inaczej -_-!!Czesc ... Podusie mozna dostac w dziale z mieekkimi itemami . blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|