|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:57 am
Jasne...też was kocham ==
*otwiera okno i siada na parapecie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san PRzytula no ... co xd Aaaa Delein wskakuje jej na głowe wchodzi po dubranie ..łuu widze ze odemnie majteczki biggrin .. wyskakuje biega do okoła biggrin Oo... *poprawia ubranie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:00 am
Marzena Hej wam! Pomożecie mi? sweatdrop Chodzi mi o pomoc przy referacie z WOK-u "Wśr�d kultur świata". Podzieliłam się z koleżankami: mam zrobic tylko europe i afryke tak więc... question question question WIECIE COS MOŻE O KULTURZE AFRYKI? question question question (europa tez w sumie moze być) Tak kurde w jednym palcu mam kulture jakiegoś Konga, czy innego Zimbabwe, no przecież to oczywiste jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Jasne...też was kocham == *otwiera okno i siada na parapecie* Tylko nie spadni za okno ... *siada obok niej i pilnje *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat niektoorzy faceci to są wredne zapleśniałe świnie... najpierw obiecooją a potem....... ten ktoś wie że do niego m�wię... crying crying *ucieka w kąt* *wpada w histerię* co zrobilem ? bo jak pada taki tekst to zwykle do mnie jest kierowany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:01 am
Addik Delein Jasne...też was kocham == *otwiera okno i siada na parapecie* Tylko nie spadni za okno ... *siada obok niej i pilnje * A nawet jeśli to co? To jest przecie parter...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:01 am
Delein BeeWolf_san PRzytula no ... co xd Aaaa Delein wskakuje jej na głowe wchodzi po dubranie ..łuu widze ze odemnie majteczki biggrin .. wyskakuje biega do okoła biggrin Oo... *poprawia ubranie* No co xd >_> nie mow ze nie było fajnie <_< .... @_@ ... łuha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:02 am
Ozzwald Kitty ShadowCat niektoorzy faceci to są wredne zapleśniałe świnie... najpierw obiecooją a potem....... ten ktoś wie że do niego m�wię... crying crying *ucieka w kąt* *wpada w histerię* co zrobilem ? bo jak pada taki tekst to zwykle do mnie jest kierowany... nie ty, kotq crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:03 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat niektoorzy faceci to są wredne zapleśniałe świnie... najpierw obiecooją a potem....... ten ktoś wie że do niego m�wię... crying crying *ucieka w kąt* *wpada w histerię* co zrobilem ? bo jak pada taki tekst to zwykle do mnie jest kierowany... nie ty, kotq crying pokasz ozzwaldowi ktory to.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf No co xd >_> nie mow ze nie było fajnie <_< .... @_@ ... łuha biggrin xd Nie powiedziałam że nie było fajnie blaugh Tylko zę ty taki szybki jesteś, że mi zawiało trochę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*puff- pojawia sie wśród wstęg srajtaśmy* O.o miały być karty zapisane sanskrytem... cos ni wyszło.... CzE WsZyStKiM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:04 am
Delein Addik Delein Jasne...też was kocham == *otwiera okno i siada na parapecie* Tylko nie spadni za okno ... *siada obok niej i pilnje * A nawet jeśli to co? To jest przecie parter... U mnie za oknem pada wiec chyba zmokniesh i wpadniesh w bloto ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|