Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11186 11187 11188 11189 11190 11191 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:11 am

Ozzwald
]Goth bless[
Kukus, wytlumacz prosze takiemu szaremu i przecietnemu gaiowiczowi jak ja, jaka jest definicja gildiowego buntu (co do nowego wpisu w regulaminie) wink
nie pytaj... to bedzie definicja "ruchoma" bedzie sie ja dostosowywac do roznych sytuacji...

EDIT: PRL sie klania... blaugh
od PRLu to ty odbij... zobaczysz niedługo moją wystawę na ten temat :]
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:12 am

Kukus
]Goth bless[
Kukus, wytlumacz prosze takiemu szaremu i przecietnemu gaiowiczowi jak ja, jaka jest definicja gildiowego buntu (co do nowego wpisu w regulaminie) wink
a co ja będę tłumaczył sam ZOBACZ post racqel'a
a dwie lub trzy strony temu dałem na to odpowiedź

Kukus

Ozzwald

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:12 am

Kukus
Ozzwald
]Goth bless[
nie pytaj... to bedzie definicja "ruchoma" bedzie sie ja dostosowywac do roznych sytuacji...

EDIT: PRL sie klania... blaugh
od PRLu to ty odbij... zobaczysz niedługo moją wystawę na ten temat :]
tak jest panie sekretarzu...
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:13 am

Addik
Omega Sun
Addik
Do czego jest zielona buteleczka z nieznanym plynem ??

teraz to juz wlasciwie do niczego, podczas halloween byla odtrutka ktora odmieniala, ze stanu zombie 3nodding

Dzieki za info .

[podszedl , pocalowal w policzek i uciekl]

redface

Omega Sun
Captain

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:14 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:17 am

BeeWolf
Quote:
Obecność TV w życiu dzieci i młodzieży jest faktem o dużym znaczeniu. Przekaz płynący z telewizyjnego ekranu jest w stanie oddziaływać na myśli, wolę, uczucia i wyobraźnię odbiorcy, przekształca do głębi zakres ludzkich doświadczeń..........

O kurde

Ale sie rozpisaleś ....

Gdzie to znalazles question

NaviRetlav

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:20 am

Addik
BeeWolf
Quote:
Obecność TV w życiu dzieci i młodzieży jest faktem o dużym znaczeniu. Przekaz płynący z telewizyjnego ekranu jest w stanie oddziaływać na myśli, wolę, uczucia i wyobraźnię odbiorcy, przekształca do głębi zakres ludzkich doświadczeń..........

O kurde

Ale sie rozpisaleś ....

Gdzie to znalazles question

Na stronie Religijnej.
Oszołomy zyja i sa w srod nas biggrin
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:25 am

I nastala taka niezreczna cisza ...

NaviRetlav

Kagenoyami

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:27 am

Kukus
Kukus
]Goth bless[
a co ja będę tłumaczył sam ZOBACZ post racqel'a
a dwie lub trzy strony temu dałem na to odpowiedź

Wszystko cacy i mimo ze nie wspieram zadnego buntu, to jednak mysl Racquela nie byla wcale glupia, ma facet racje. Ale fakt, nie powinno sie miec samych pretensji, a zaproponowac tez inne wyjscie..
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:27 am

Addik

pewnie czytaja ... i młotkami w głowy wala albo szklanke w czoło sobie wkrecaja.

tent tekst jest tak glupi ze nie wiem czy płakać i sie smiać, zobacz przykłady jakie podała co ona pisze :0 .

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

NaviRetlav

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:28 am

Nie rozumiem po co komu jakies bunty ...

Sa lepsze , inne sposoby na rozrywke xp
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:30 am

BeeWolf

pewnie czytaja ... i młotkami w głowy wala albo szklanke w czoło sobie wkrecaja.

tent tekst jest tak glupi ze nie wiem czy płakać i sie smiać, zobacz przykłady jakie podała co ona pisze :0 .

pewnie do napisania artykulu natchnely ja nauki "ojca zalozyciela" xp

Omega Sun
Captain

NaviRetlav

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:33 am

BeeWolf
Addik

Apropos szklanek , kubkow itp. ogladal ktos "kroniki Ridica" - Motyw z zabiciem ziomka kubkiem , wymiata...
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:36 am

Kto chce ta odtrutke na zombiaki za darmo exclaim question

NaviRetlav

Kagenoyami

PostPosted: Wed Apr 27, 2005 8:36 am

Addik
BeeWolf
Addik

Apropos szklanek , kubkow itp. ogladal ktos "kroniki Ridica" - Motyw z zabiciem ziomka kubkiem , wymiata...

Slyszalem ze Kroniki to jeden wielki gniot, ale niestety nie zalapalem sie zeby obejrzec... Ale zaluje ze widizalem Van Diesel'a w XXX xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11186 11187 11188 11189 11190 11191 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games