|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Addik Falcone Ja- Yosei ...aVe... ...test mi poszedl po prostu do dupska... ... stare no trzeba było sie uczyc ^^ Jaki test question wydaje mi sie Gimnazjalny ............prawda question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf Ozzwald ta wypowiedz mnie zaispirowala zeby znowu na bana zapracowac Czy moge sie dołaczyć ?? whee oczywiscie... tylko zobaczymy jak ta sprawa sie rozwinie... no to dobrze, ide przygotowac zapasy glupoty... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Falcone Ja- Yosei ...aVe... ...test mi poszedl po prostu do dupska... ... stare no trzeba było sie uczyc ^^ Jaki test question Gimnazjalny, czesc matematyczno-przyrodnicza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:43 am
Falcone ej Kukus czy to prawda ze nosisz damska bielizna question takie chodzą słuchy... ale są lekko mylące, bo ja noszę jedynie skarpetkę na instrumencie... i wydaje mi się, że jest ona męska w porywach do unisex xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:45 am
Kukus Falcone ej Kukus czy to prawda ze nosisz damska bielizna question takie chodzą słuchy... ale są lekko mylące, bo ja noszę jedynie skarpetkę na instrumencie... i wydaje mi się, że jest ona męska w porywach do unisex xd a to spoko ................. chyba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:45 am
Falcone Addik Falcone Ja- Yosei ...aVe... ...test mi poszedl po prostu do dupska... ... stare no trzeba było sie uczyc ^^ Jaki test question wydaje mi sie Gimnazjalny ............prawda question No ... zapomnialem ... ze gimnazjalisci dzis pisali . A ja sie ciesze bo mi przez matury lekcje przepadaja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:46 am
Kukus Falcone ej Kukus czy to prawda ze nosisz damska bielizna question takie chodzą słuchy... ale są lekko mylące, bo ja noszę jedynie skarpetkę na instrumencie... i wydaje mi się, że jest ona męska w porywach do unisex xd niekłam bo ci nos rosnie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:47 am
dobra ............. moje oczy nie wytrzymuja ............ ide sie połozyc bo zaraz zemdleje xd ............ pozniej se jeszcze wejde sweatdrop
bye bye all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:48 am
Falcone dobra ............. moje oczy nie wytrzymuja ............ ide sie połozyc bo zaraz zemdleje xd ............ pozniej se jeszcze wejde sweatdrop bye bye all FALCONARA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:48 am
Falcone dobra ............. moje oczy nie wytrzymuja ............ ide sie połozyc bo zaraz zemdleje xd ............ pozniej se jeszcze wejde sweatdrop bye bye all To nie gg ale wszyscy wiedza oco chasi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:49 am
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Ozzwald ta wypowiedz mnie zaispirowala zeby znowu na bana zapracowac Czy moge sie dołaczyć ?? whee oczywiscie... tylko zobaczymy jak ta sprawa sie rozwinie... no to dobrze, ide przygotowac zapasy glupoty... whee moze tym razem wykorzystaj to ze jestes student prawa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:49 am
BeeWolf Kukus Falcone ej Kukus czy to prawda ze nosisz damska bielizna question takie chodzą słuchy... ale są lekko mylące, bo ja noszę jedynie skarpetkę na instrumencie... i wydaje mi się, że jest ona męska w porywach do unisex xd niekłam bo ci nos rosnie... xp no iiiii? mój wielki nos ma zastosowanie praktyczne... gdy łowię ostrygi mogę noskiem szturchać wisienkę [no chyba, że wisienka jest wepchnięta tak głęboko, że robi za światło stopu]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:50 am
Ozzwald moze tym razem wykorzystaj to ze jestes student prawa... xp "a ja i tak was wszystkich przegadam" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:52 am
Kukus BeeWolf Kukus Falcone ej Kukus czy to prawda ze nosisz damska bielizna question takie chodzą słuchy... ale są lekko mylące, bo ja noszę jedynie skarpetkę na instrumencie... i wydaje mi się, że jest ona męska w porywach do unisex xd niekłam bo ci nos rosnie... xp no iiiii? mój wielki nos ma zastosowanie praktyczne... gdy łowię ostrygi mogę noskiem szturchać wisienkę [no chyba, że wisienka jest wepchnięta tak głęboko, że robi za światło stopu] xp Ty nosem mozesz głubac sobie w tyłu ... whee Ozzy postaram sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|