|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:19 am
Addik Przedwczoraj jakis facet kazal dzieciakowi zejsc z miejsca i wpuscic babcie , a jak ten dzieciak zlas to facet zrobil go w jajo i sam usiadl ... stressed hamstwo szezy sie na kazdym kroku !! ja nigdy nieustepuje puki ktos niepoprosi, ... najbardziej smiesza mnie sapacze stanie taka wbije ci torebke w noge i sie wpycha i sapie bo chce usiasc... i najczesciej to te wielkie baby takie po 200 kilo biggrin ja nie wiem ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:23 am
*siada na ziemi i zaczyna rysować po podłodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:23 am
BeeWolf Addik Przedwczoraj jakis facet kazal dzieciakowi zejsc z miejsca i wpuscic babcie , a jak ten dzieciak zlas to facet zrobil go w jajo i sam usiadl ... stressed hamstwo szezy sie na kazdym kroku !! ja nigdy nieustepuje puki ktos niepoprosi, ... najbardziej smiesza mnie sapacze stanie taka wbije ci torebke w noge i sie wpycha i sapie bo chce usiasc... i najczesciej to te wielkie baby takie po 200 kilo biggrin ja nie wiem ... eek Ja wogle nie ustepuje ... tylko zawsze zrzucam kumpla xd A ostatnio to nawet nie prubuje siadac tylko wole se postac obok jkiejs laski co by w razie mocnego chamowania byc w poblizu blaugh Jush 2 razy lapałem ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:24 am
Addik Przedwczoraj jakis facet kazal dzieciakowi zejsc z miejsca i wpuscic babcie , a jak ten dzieciak zlas to facet zrobil go w jajo i sam usiadl ... stressed hamstwo szezy sie na kazdym kroku !! A ja zostalam zwyzywana za to, ze raczylam usiasc w prawie pustym autobusie blaugh . Babcie obgadywaczki siedzialy naprzeciwko mnie i komentowaly, ze: "nic sobie nie robi z nauk Ojca Swietego.... mlodziez nie widzi, ze starszy czlowiek chce usiasc" (chociaz "starszy czlowiek" siedzial i mial jeszcze pol autobusu miejsc do wyboru, wiec chyba zajelam ich ulubione miejsce) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:25 am
Omega Sun Addik Przedwczoraj jakis facet kazal dzieciakowi zejsc z miejsca i wpuscic babcie , a jak ten dzieciak zlas to facet zrobil go w jajo i sam usiadl ... stressed hamstwo szezy sie na kazdym kroku !! A ja zostalam zwyzywana za to, ze raczylam usiasc w prawie pustym autobusie blaugh . Babcie obgadywaczki siedzialy naprzeciwko mnie i komentowaly, ze: "nic sobie nie robi z nauk Ojca Swietego.... mlodziez nie widzi, ze starszy czlowiek chce usiasc" (chociaz "starszy czlowiek" siedzial i mial jeszcze pol autobusu miejsc do wyboru, wiec chyba zajelam ich ulubione miejsce) xp mi się też to zdasha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:31 am
a ciebie tez staruszki podrywaja w autobusach ?? ty to na takiego wygladasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:32 am
BeeWolf nie to sa poprostu kobity ktnie maja wlasnego zycia i lubia obgadywac, ja uwielbiam sluchac jak jada 3 gadaja o jakiejs tam same zle rzeczy jedna wysiada i 2 zaczynaja ja obgadywac biggrin ... xp whee taa to ulubione tematy: -choroby -licytowanie kto ma zdolniejsze (/ladniejsze/madrzejsze/bogatsze) wnuki -obmawianie innych (ostatnio jedna babcia sie przysiadla i tlumaczyla mi, ze wszyscy ludzie od nadmiaru nauki-np studenci i nauczyciele- swiruja xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:33 am
....... witam wzytkich ............... nastepny dzien przed kompem co za zycie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...aVe... ...test mi poszedl po prostu do dupska... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Rozpoczynam nowa akcje na forum: bojkot regulaminu ! A przynajmniej niektorych jego punktow, jak na przyklad: 3) Nie poruszamy tematow, ktore moglyby urazic innych (godzic w ich poglady, uczucia religijne, orientacje.. itd) Co za absurd! Nie mozna tolerowac takich ogolnikow w regulaminie, bo moznaby juz spokojnie polowe z nas wykreslic z gildii za lamanioe powyzszego punktu. Dajmy na to >>> jestem katolikiem, i taka postac ojca_dyrektora godzi w moje uczucia religijne swoimi wypowiedziami... Coz, moze troche radykalne, ale tak mi sie wydaje nie powinno byc. Czekam na reakcje, bede wieczorem. to napisz poprawiony regulamin, przedstaw go nam, my rozpatrzymy, może wprowadzimy... ale jak chcesz bojkotować to obczaj, misiaczku, że ja buntowników bez podu tolerowac nie będę, i stawiam, że pozostali MODzi również... chcesz zmian, zaproponuj konkrety... chcesz wojny, szykuj się na klęskę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|