|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:44 am
Ozzwald Baliaur bosh.. co jak co ale ja rammstaina nie znoshe gonk ja mialam gdzies kiedys liste co mam sciagnac ale mialo sie gdzies kiedys wirusy.... stressed heh a jeden jeszcze na kompe zostal.. bowiem pan windows razz klawisze mi siadaja gonk goopie beteryje.... a szczegolnie polecam dimmu borgir album Enthrone Darkness Triumphant heehe ja polecam Bjork "medulla" ale watpie by ci do gustu przypadla.. aczkolwiek album nieczego sobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:45 am
jakus zimno mi sie zrobilo...brrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:45 am
witam skarby! ale jestem szczęśliwa whee heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:47 am
Kitty ShadowCat witam skarby! ale jestem szczęśliwa whee heart 4laugh Czesc !! Co cie tak uszczesliwilo stare ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:48 am
Ozzwald jakus zimno mi sie zrobilo...brrr heh.. a ja mam goraczke gonk hey Kityś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:50 am
Ozzwald jakus zimno mi sie zrobilo...brrr Mi jest zimno wrece ... i jush sa cale fioletowe ... a tak wogle to zjadlbym cosiq . Kta ma te frytki question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:51 am
Addik [Wstaje , otrzepuje sie i zaczyna cosiq kombinowac ] stare *przewraca go z powrotem na podłogę* *podaje frytkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:52 am
Addik Kitty ShadowCat witam skarby! ale jestem szczęśliwa whee heart 4laugh Czesc !! Co cie tak uszczesliwilo stare ?? niewashne stare Ozziu... jak ci zimno to siem do mnie pshytuull whee mi tesh zimno whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:54 am
Kitty ShadowCat Addik Kitty ShadowCat witam skarby! ale jestem szczęśliwa whee heart 4laugh Czesc !! Co cie tak uszczesliwilo stare ?? niewashne stare Ozziu... jak ci zimno to siem do mnie pshytuull whee mi tesh zimno whee dam ci rade na przyszlosc... wez sie schowaj -_-!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:55 am
Kitty ShadowCat Addik Kitty ShadowCat witam skarby! ale jestem szczęśliwa whee heart 4laugh Czesc !! Co cie tak uszczesliwilo stare ?? niewashne stare Ozziu... jak ci zimno to siem do mnie pshytuull whee mi tesh zimno whee *podchodzi i sie przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:56 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Addik Kitty ShadowCat witam skarby! ale jestem szczęśliwa whee heart 4laugh Czesc !! Co cie tak uszczesliwilo stare ?? niewashne stare Ozziu... jak ci zimno to siem do mnie pshytuull whee mi tesh zimno whee *podchodzi i sie przytula* nio.. od razu cieplusio heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:58 am
Playin' Slip Knot: Wait & Bleed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:59 am
Addik Jaswinder Addik [Wstaje , otrzepuje sie i zaczyna cosiq kombinowac ] stare *przewraca go z powrotem na podłogę* *podaje frytkę* [Zjada frytka z reki i zastanawia sie czy krew smakuje jak keczup question ] stare eek *zaczyna się bać i powoli odsuwać od Addika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|