|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:31 am
jestem dobra jak dobra jest kobra a nawet bardzo mila tylko gdybym inna byla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:31 am
Jaswinder touch me touch me i wanna feel you body yeah domokun *podchodzi i ja przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:32 am
Jeeestes szalooona , mooowje ciii , zaaaawsze niiia byyylas mooow ...
[spiewa , zataczajac sie po calej gildji]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:33 am
Jaswinder touch me touch me i wanna feel you body yeah domokun "Wash me away Clean your body of me Erase all the memories They will only bring us pain And I've seen, all I'll ever need "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:38 am
Rozspiewaliscie sie ... i ... zrobio sie nagle jakos tak cicho ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:41 am
Addik Jeeestes szalooona , mooowje ciii , zaaaawsze niiia byyylas mooow ... [spiewa , zataczajac sie po calej gildji] to do mnie!!! blaugh Ozz...? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:41 am
"Everything about you pains my envying Your soul can't hate anything Everything about you is so easy to love They�re watching you from above" sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:42 am
Jaswinder Addik Jeeestes szalooona , mooowje ciii , zaaaawsze niiia byyylas mooow ... [spiewa , zataczajac sie po calej gildji] to do mnie!!! blaugh Ozz...? eek nom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:43 am
Ozzwald Jaswinder Addik Jeeestes szalooona , mooowje ciii , zaaaawsze niiia byyylas mooow ... [spiewa , zataczajac sie po calej gildji] to do mnie!!! blaugh Ozz...? eek nom... 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:47 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Addik Jeeestes szalooona , mooowje ciii , zaaaawsze niiia byyylas mooow ... [spiewa , zataczajac sie po calej gildji] to do mnie!!! blaugh Ozz...? eek nom...   ale masz wielkie oczy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:48 am
[kap kap kap] za deszczem slychac jak placze swiat powietrzem
kazda lezką powoli maluje ciebie kreska mimo swej niedoli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:50 am
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder Addik Jeeestes szalooona , mooowje ciii , zaaaawsze niiia byyylas mooow ... [spiewa , zataczajac sie po calej gildji] to do mnie!!! blaugh Ozz...? eek nom...   ale masz wielkie oczy... blaugh ladne oczy masz ... komu je dash ?? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:51 am
no to ludzie idziemy na piwo, bo robimy za duzo bledow... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:53 am
Ozzwald no to ludzie idziemy na piwo, bo robimy za duzo bledow... blaugh cale moje zycie jest bledem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|