|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:05 am
Jaswinder *wyjmuje frytki z pieca* może wojna na frytki? blaugh *rzuca frytką w... ninja ... np. Kiarta blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:06 am
Jaswinder *wyjmuje frytki z pieca* może wojna na frytki? blaugh Lepiej je zjesc ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pozyczy mi ktos jakas lepsza wedke ... ?? za pare dni oddam .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mrau , mam ochote rysowac avatarki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:07 am
Ita Lockheart mrau , mam ochote rysowac avatarki crying to rysuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:08 am
Ita Lockheart mrau , mam ochote rysowac avatarki crying narysujesh mi ?? mam jush nawet obrazek ktury trza przerobić :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart mrau , mam ochote rysowac avatarki crying to rysuj... potrzebuje waszego pozwolenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Jaswinder *wyjmuje frytki z pieca* może wojna na frytki? blaugh *rzuca frytką w... ninja ... np. Kiarta blaugh * mmm... Jeszcze sol i ketchup jak mozesz ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Jaswinder *wyjmuje frytki z pieca* może wojna na frytki? blaugh Lepiej je zjesc ... xd twisted żryj blaugh *wysypuje mu miskę frytek na głowę* mrgreen frytki here... 3nodding frytki there... 3nodding everywhere frytki!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:09 am
Jaswinder Kiart Jaswinder *wyjmuje frytki z pieca* może wojna na frytki? blaugh Lepiej je zjesc ... xd twisted żryj blaugh *wysypuje mu miskę frytek na głowę* mrgreen frytki here... 3nodding frytki there... 3nodding everywhere frytki!!! 4laugh cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:10 am
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart mrau , mam ochote rysowac avatarki crying to rysuj... potrzebuje waszego pozwolenia 3nodding udzielam ci pozwolenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart mrau , mam ochote rysowac avatarki crying to rysuj... potrzebuje waszego pozwolenia 3nodding tylko prosze mnie nie.. bo wygladam jak GRYZli ktoore ma goraczke xp chyba ze se avka zmienie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart mrau , mam ochote rysowac avatarki crying to rysuj... potrzebuje waszego pozwolenia 3nodding udzielam ci pozwolenia... super , to idem rysowac xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart mrau , mam ochote rysowac avatarki crying to rysuj... potrzebuje waszego pozwolenia 3nodding udzielam ci pozwolenia... Eh ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:11 am
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart mrau , mam ochote rysowac avatarki crying to rysuj... potrzebuje waszego pozwolenia 3nodding udzielam ci pozwolenia... JA TEŻ UDZIELAM ***RYSOOOJ***
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|