|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:35 am
*wyciaga spod fotela miotacz ognia zaczyna biegac po gildi z pentagramami w oczach* twisted to kogo 3ba podpalic? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:36 am
Baliaur *wyciaga spod fotela miotacz ognia zaczyna biegac po gildi z pentagramami w oczach* twisted to kogo 3ba podpalic? twisted mnie nietrzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:37 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Ita Lockheart 3nodding *patrzy na niego słotko i sie wtula w niego* A co jak Ibris Cie wypatroszy i zje z platkami na sniadanie? wink czemu z płatkami xd Tak sie mowi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:37 am
Baliaur *wyciaga spod fotela miotacz ognia zaczyna biegac po gildi z pentagramami w oczach* twisted to kogo 3ba podpalic? twisted Heh ... temat: Stryczek wyjaśnienie - dumne pragnienia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:38 am
co za zycie , przynajmniej sie uwolniłam sie od łaskotek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:39 am
Ita Lockheart Baliaur *wyciaga spod fotela miotacz ognia zaczyna biegac po gildi z pentagramami w oczach* twisted to kogo 3ba podpalic? twisted mnie nietrzeba xd [staje za Ita Lockheart i popycha ja] wescie ja ... a mnie zostawcie w spokoju [ucieka i skulony siada w kacie trzesac sie ze strachu]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart co za zycie , przynajmniej sie uwolniłam sie od łaskotek wink I pomacalas sobie co nieco 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Baliaur *wyciaga spod fotela miotacz ognia zaczyna biegac po gildi z pentagramami w oczach* twisted to kogo 3ba podpalic? twisted Heh ... temat: Stryczek wyjaśnienie - dumne pragnienia blaugh *biegnie za Kiartem wlaczajac miotacz ognia* hehehe kto ikce pieczona szyne z nieskieskokudlatego??? twisted Niech ktos mnie powstrzyma twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:40 am
Addik Ita Lockheart Baliaur *wyciaga spod fotela miotacz ognia zaczyna biegac po gildi z pentagramami w oczach* twisted to kogo 3ba podpalic? twisted mnie nietrzeba xd [staje za Ita Lockheart i popycha ja] wescie ja ... a mnie zostawcie w spokoju [ucieka i skulony siada w kacie trzesac sie ze strachu] czemu mnie ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:41 am
]Goth bless[ Ita Lockheart co za zycie , przynajmniej sie uwolniłam sie od łaskotek wink I pomacalas sobie co nieco 3nodding heart to przez przypadek xd wink heart to przez przypadek xd wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:42 am
yay Julka zaliczyla polaka twisted
*podpala Kiartowi tylek i gania za nim by podpalic mu wlosy*
Julka zaliczyl;a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:42 am
Baliaur Kiart Baliaur *wyciaga spod fotela miotacz ognia zaczyna biegac po gildi z pentagramami w oczach* twisted to kogo 3ba podpalic? twisted Heh ... temat: Stryczek wyjaśnienie - dumne pragnienia blaugh *biegnie za Kiartem wlaczajac miotacz ognia* hehehe kto ikce pieczona szyne z nieskieskokudlatego??? twisted Niech ktos mnie powstrzyma twisted :bierze wiadro wody i zalewa jej miotacz ognia ...: sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:43 am
Kiart :bierze wiadro wody i zalewa jej miotacz ognia ...: sweatdrop ale on jest na energie psychiczna xd i on jest zaczarowany.. moim gniewem buhahahahha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:44 am