|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:25 am
ojciec_dyrektor nie martw sie to nie potrwa zbyt dlugo...... xd eek co... cz... czego ty ode mnie chcesz?!?!?! crying opcusiu ratuj mnie!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:27 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ *Siada obok niej i czochra jej wlosy* whee mrau , moje kudełki *siada na nim i zaczyna go gilgotac* wink heart 3nodding xd *wyrywa sie i odwdziecza tym samym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:28 am
Nie dam sie powiesic ... !!
Mam ....
[szpera w plecaku i wyciaga wedke]
...wedke i niezawacham sie jej uzyc !?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:29 am
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ *Siada obok niej i czochra jej wlosy* whee mrau , moje kudełki *siada na nim i zaczyna go gilgotac* wink heart 3nodding xd *wyrywa sie i odwdziecza tym samym* nie nie tylko nie gilgotki xd *zaczyna płakac ze smiechu* xd *niemoze sie opnaowac i przez przypadek łapie go w ppeno intymne miejsce * eek redface ups xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:30 am
Addik Nie dam sie powiesic ... !! Mam .... [szpera w plecaku i wyciaga wedke] ...wedke i niezawacham sie jej uzyc !?!? nie daj się!!! blaugh co się będziesz z nimi szczypał!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:30 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ *Siada obok niej i czochra jej wlosy* whee mrau , moje kudełki *siada na nim i zaczyna go gilgotac* wink heart 3nodding xd *wyrywa sie i odwdziecza tym samym* nie nie tylko nie gilgotki xd *zaczyna płakac ze smiechu* xd *niemoze sie opnaowac i przez przypadek łapie go w ppeno intymne miejsce * eek redface ups xd eek heart *podnieca sie wyraznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:31 am
Addik Nie dam sie powiesic ... !! Mam .... [szpera w plecaku i wyciaga wedke] ...wedke i niezawacham sie jej uzyc !?!? ja mam kija opcy ma widly brakuje nam trzeciego z pochodnia... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:31 am
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ *Siada obok niej i czochra jej wlosy* whee mrau , moje kudełki *siada na nim i zaczyna go gilgotac* wink heart 3nodding xd *wyrywa sie i odwdziecza tym samym* nie nie tylko nie gilgotki xd *zaczyna płakac ze smiechu* xd *niemoze sie opnaowac i przez przypadek łapie go w ppeno intymne miejsce * eek redface ups xd eek heart *podnieca sie wyraznie* 3nodding *patrzy na niego słotko i sie wtula w niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:33 am
Ozzwald Addik Nie dam sie powiesic ... !! Mam .... [szpera w plecaku i wyciaga wedke] ...wedke i niezawacham sie jej uzyc !?!? ja mam kija opcy ma widly brakuje nam trzeciego z pochodnia... blaugh  ktora ladniejsza ....??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:33 am
Ita Lockheart 3nodding *patrzy na niego słotko i sie wtula w niego* A co jak Ibris Cie wypatroszy i zje z platkami na sniadanie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:34 am
]Goth bless[ Ita Lockheart 3nodding *patrzy na niego słotko i sie wtula w niego* A co jak Ibris Cie wypatroszy i zje z platkami na sniadanie? wink czemu z płatkami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ita Lockheart 3nodding *patrzy na niego słotko i sie wtula w niego* A co jak Ibris Cie wypatroszy i zje z platkami na sniadanie? wink taktyczny odwrot... wink @Kirat ta zolta..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Addik Nie dam sie powiesic ... !! Mam .... [szpera w plecaku i wyciaga wedke] ...wedke i niezawacham sie jej uzyc !?!? ja mam kija opcy ma widly brakuje nam trzeciego z pochodnia... blaugh mmm... z czym kojazy mi sie slowo "pchodnia" ... [lapie sie za glowe i zaczyna biegoc po pokoju wrzeszczac...] ... aaa ogien , nienawidze ognia .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|