|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:19 am
Baliaur zjesc kompa czy nie zjesc kompa?? a ty siedzisz na komputerze???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Baliaur ojciec_dyrektor Baliaur ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co?? bo mnie to kreci....... wink to se skrecaj.. a ja kce wina.. lub pol litra... domokun domokun domokun *wstaje i nalewa czerwonego wina do kieliszka. Podaje jej z usmiechem* Na zdrowie 3nodding ale ja kce z butelki... *wypija powolu kieliszek* malo malo domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur zjesc kompa czy nie zjesc kompa?? a ty siedzisz na komputerze??? pewnie przed kompem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:20 am
ojciec_dyrektor Kiart ojciec_dyrektor Baliaur ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co?? bo mnie to kreci....... wink ... question ... Are U Gay ...?? no co ty???????!? ojciec dyrektor?????? oczywiscie ze nie jestem gejem...... ja po prostu lubie 13 letnie tajlandki...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:20 am
Ita Lockheart Ozzwald powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink chętnie popatrze 3nodding Jak wy tak mozecie ... ?? jestescie bezduszni !! [Staje przed nim] Bede go bronil !! Niedam go tak latwo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:21 am
Ita Lockheart opcy Baliaur zjesc kompa czy nie zjesc kompa?? a ty siedzisz na komputerze??? pewnie przed kompem xd czasami na razz moja buda jest wytrzymala.... tylko dlaczego ona taki.. ee matalowy stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ita Lockheart Ozzwald powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink chętnie popatrze 3nodding Jak wy tak mozecie ... ?? jestescie bezduszni !! [Staje przed nim] Bede go bronil !! Niedam go tak latwo ... to bedziesz wisiec obok... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ita Lockheart Ozzwald powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink chętnie popatrze 3nodding Jak wy tak mozecie ... ?? jestescie bezduszni !! [Staje przed nim] Bede go bronil !! Niedam go tak latwo ... sweatdrop hej no , lubie troche popatrzec na brutaln sceny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ita Lockheart Ozzwald powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink chętnie popatrze 3nodding Jak wy tak mozecie ... ?? jestescie bezduszni !! [Staje przed nim] Bede go bronil !! Niedam go tak latwo ... nie boj nie boj...... ja mam za roiem oddzial moherowych beretow......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:22 am
Addik Ita Lockheart Ozzwald powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink chętnie popatrze 3nodding Jak wy tak mozecie ... ?? jestescie bezduszni !! [Staje przed nim] Bede go bronil !! Niedam go tak latwo ... ... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja kce tylko pol litra.. i z 5bolek.. czy to tak duzo??? w sumie ok 25zl ale jesio 3ba do sklepu isc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Addik Ita Lockheart Ozzwald powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink chętnie popatrze 3nodding Jak wy tak mozecie ... ?? jestescie bezduszni !! [Staje przed nim] Bede go bronil !! Niedam go tak latwo ... sweatdrop hej no , lubie troche popatrzec na brutaln sceny 3nodding *Siada obok niej i czochra jej wlosy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:24 am
]Goth bless[ *Siada obok niej i czochra jej wlosy* whee mrau , moje kudełki *siada na nim i zaczyna go gilgotac* wink heart 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|