|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:13 am
racqel Rozpoczynam nowa akcje na forum: bojkot regulaminu ! A przynajmniej niektorych jego punktow, jak na przyklad: 3) Nie poruszamy tematow, ktore moglyby urazic innych (godzic w ich poglady, uczucia religijne, orientacje.. itd) Co za absurd! Nie mozna tolerowac takich ogolnikow w regulaminie, bo moznaby juz spokojnie polowe z nas wykreslic z gildii za lamanioe powyzszego punktu. Dajmy na to >>> jestem katolikiem, i taka postac ojca_dyrektora godzi w moje uczucia religijne swoimi wypowiedziami... Coz, moze troche radykalne, ale tak mi sie wydaje nie powinno byc. Czekam na reakcje, bede wieczorem. ja sie pod tym podpisze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:13 am
racqel Rozpoczynam nowa akcje na forum: bojkot regulaminu ! A przynajmniej niektorych jego punktow, jak na przyklad: 3) Nie poruszamy tematow, ktore moglyby urazic innych (godzic w ich poglady, uczucia religijne, orientacje.. itd) Co za absurd! Nie mozna tolerowac takich ogolnikow w regulaminie, bo moznaby juz spokojnie polowe z nas wykreslic z gildii za lamanioe powyzszego punktu. Dajmy na to >>> jestem katolikiem, i taka postac ojca_dyrektora godzi w moje uczucia religijne swoimi wypowiedziami... Coz, moze troche radykalne, ale tak mi sie wydaje nie powinno byc. Czekam na reakcje, bede wieczorem. hehe a jak ktos jest nazista i go txt o rownouprawnieniu i tolerancji rasowej wqrzaja?? xd opapaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:14 am
Baliaur ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co?? bo mnie to kreci....... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec_dyrektor Baliaur ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co?? bo mnie to kreci....... wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:15 am
powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec_dyrektor Baliaur ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co?? bo mnie to kreci....... wink Sry ... zle zrozumialem ...;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec_dyrektor Baliaur ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co?? bo mnie to kreci....... wink to se skrecaj.. a ja kce wina.. lub pol litra... domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:16 am
Ozzwald powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink chętnie popatrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:16 am
Ozzwald powiesmy go za jaja zamiat banowac... wink a jeo wnetrzonsci zalejmy plynnym olowiem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:17 am
to do zobaczenia wieczorkiem.
paps paps!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:17 am
Kiart ojciec_dyrektor Baliaur ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co?? bo mnie to kreci....... wink ... question ... Are U Gay ...?? no co ty???????!? ojciec dyrektor?????? oczywiscie ze nie jestem gejem...... ja po prostu lubie 13 letnie tajlandki......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:18 am
Baliaur ojciec_dyrektor Baliaur ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co?? bo mnie to kreci....... wink to se skrecaj.. a ja kce wina.. lub pol litra... domokun domokun domokun *wstaje i nalewa czerwonego wina do kieliszka. Podaje jej z usmiechem* Na zdrowie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|