|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:08 am
Melania Moon dobry wszystkim *siada na fotelu* xd helo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon dobry wszystkim *siada na fotelu* Witaj ...^^ 4laugh Hejka racqel 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
domokun ledwo wlazlem i juz mi karza $%#*$%
moze potem przyjde sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Umie ktos biegle angielski ... ?? Potrzebuje zeby mi ktos napisal zadanie domowe -maila- niewazne co w nim bedzie , wazne zeby tekstu bylo na jedna kardke w kratke smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:09 am
Melania Moon dobry wszystkim *siada na fotelu* czesc.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:09 am
Baliaur Ozzwald opcy jak mnie znnalazles????? ninja rozne mam zboczenia... wink i fuksa nieziemskiego xd @racquel ale ja jestem gryzli domokun zaraz kogos pogryze domokun ugryz mnie w lydke ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:10 am
opcy ojciec_dyrektor Ita Lockheart opcy Baliaur kto kce moja aktualna fote?? ojciec_dyrektor chce! z pewnoscią xd 3nodding jakie masz majtki? no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! Opcy, czy ty korzystasz z dwoch kont, czy to po porstu zbieznosc charakterow? xd Ita Lockheart kładzie gł mu nakolanach i dalej głaszcze go ogonkiem* mrau *glaszcze ja po pleckach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:10 am
Addik Umie ktos biegle angielski ... ?? Potrzebuje zeby mi ktos napisal zadanie domowe -maila- niewazne co w nim bedzie , wazne zeby tekstu bylo na jedna kardke w kratke smile no powiedzmy ze sa tacy....... tyle ze sa cholernie leniwi......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:11 am
ojciec_dyrektor ugryz mnie w lydke ...... ej a po co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:11 am
*kladzie sie na podlodze i patrzy w sufit szukajac na niej pekniecia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:12 am
]Goth bless[ opcy ojciec_dyrektor Ita Lockheart opcy Baliaur kto kce moja aktualna fote?? ojciec_dyrektor chce! z pewnoscią xd 3nodding jakie masz majtki? no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! Opcy, czy ty korzystasz z dwoch kont, czy to po porstu zbierznosc charakterow? xd Ita Lockheart kładzie gł mu nakolanach i dalej głaszcze go ogonkiem* mrau *glaszcze ja po pleckach* tak jak bys ty nie korzystal.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Opcy, czy ty korzystasz z dwoch kont, czy to po porstu zbierznosc charakterow? xd sprawdz sig pana ojca_d....... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Addik Umie ktos biegle angielski ... ?? Potrzebuje zeby mi ktos napisal zadanie domowe -maila- niewazne co w nim bedzie , wazne zeby tekstu bylo na jedna kardke w kratke smile no powiedzmy ze sa tacy....... tyle ze sa cholernie leniwi...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rozpoczynam nowa akcje na forum: bojkot regulaminu ! A przynajmniej niektorych jego punktow, jak na przyklad:
3) Nie poruszamy tematow, ktore moglyby urazic innych (godzic w ich poglady, uczucia religijne, orientacje.. itd)
Co za absurd! Nie mozna tolerowac takich ogolnikow w regulaminie, bo moznaby juz spokojnie polowe z nas wykreslic z gildii za lamanioe powyzszego punktu.
Dajmy na to >>> jestem katolikiem, i taka postac ojca_dyrektora godzi w moje uczucia religijne swoimi wypowiedziami...
Coz, moze troche radykalne, ale tak mi sie wydaje nie powinno byc.
Czekam na reakcje, bede wieczorem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ita Lockheart kładzie gł mu nakolanach i dalej głaszcze go ogonkiem* mrau *glaszcze ja po pleckach* mrauuu 3nodding whee milutko wtula mu sie w nozki *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|