|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:02 am
opcy Ita Lockheart stare no to mu niewypada o takie rzeczy pytac xd 3nodding nom......... rozumiem jakbym je sie spytal......... ja mam jak najbardziej do tego prawo! zgadzam sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel chain-working-slave reports: shattered glass I'mglass! I'mglass! hey GRYzli czy nie GRYZli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:03 am
racqel chain-working-slave reports: shattered glass I'mglass! I'mglass! hello.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:03 am
Sayokun Baliaur Sayokun witam 3nodding bali-chan na tego chain wallet w wishliscie to sobie troche pozbierasz XD xd a do angelic scarf.. to mi tylko 99,(9)% brakuje.. ale jak to Julka mowi to tylko wishlist xd blaugh dzisiaj sprawdzilem w markecie po krutkiej nieobecnosci i cena... nieco... wzrosla XD hehe ja nie wiem czy nawet na ankletsy uzbieram.. xp ciezko bedzie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:04 am
Baliaur to powiedz najp[ierw jakie TY mash xd ja pod habitem nic nie nosze...... taki zwyczaj u nas w radiu..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka ...^^ Elo Adik ... xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur racqel chain-working-slave reports: shattered glass I'mglass! I'mglass! hey GRYzli czy nie GRYZli?? Yohohooh! Gryzli, tylko jak przezuwali to troche chrzescilo. plummp! wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:05 am
jak mnie znnalazles????? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec_dyrektor Baliaur to powiedz najp[ierw jakie TY mash xd ja pod habitem nic nie nosze...... taki zwyczaj u nas w radiu.......... hm.. interesting xd eee a mi sie nie kce sprawdzac jakie mam wink bop juz nie pamietam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:06 am
opcy jak mnie znnalazles????? ninja rozne mam zboczenia... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:06 am
dobry wszystkim *siada na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:07 am
Ozzwald opcy jak mnie znnalazles????? ninja rozne mam zboczenia... wink i fuksa nieziemskiego xd @racquel ale ja jestem gryzli domokun zaraz kogos pogryze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|