|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:57 am
Baliaur Ita Lockheart opcy no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! chłop to chłop xd esh sweatdrop a ty dziewczynko? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:57 am
opcy Ita Lockheart opcy no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! chłop to chłop xd no wiesz ale on jest czlowiekiem na stanowisku..... przykladem dla wielu ludzi.......... stare no to mu niewypada o takie rzeczy pytac xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:58 am
Baliaur jednak sie rozmyslilam.. stasznie wychodze na zdjeciach.. (zobaczyla fote na kompie i sie przestraszyla..) ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozz wyslij jej to "wają się zagadnienia psychologiczne z kręgu filozofii człowieka. Gł�wną sprawą jest tu - po mistrzowsku przeprowadzone - przeciwstawienie dw�ch postaw : jednej - otwartej na zewnątrz, afirmujące życie, aktywnej i drugiej - zamkniętej w sobie, nieufnej, biernej i refleksyjnej."" juz mi kumpel dal z opracowania i jej wyslalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam 3nodding
bali-chan na tego chain wallet w wishliscie to sobie troche pozbierasz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec_dyrektor Baliaur Ita Lockheart opcy no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! chłop to chłop xd esh sweatdrop a ty dziewczynko? wink czego chloptysiu?? xp kcesh wiedziec jakie mam gacie?? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:59 am
Ita Lockheart stare no to mu niewypada o takie rzeczy pytac xd 3nodding nom......... rozumiem jakbym je sie spytal......... ja mam jak najbardziej do tego prawo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[wpada z guzem na czole i podbitym okiem]
Siema wszystkim ludziom ... i opcym biggrin
Wrocilem ... na stale i bede siedzial tu jakieś 3-4 h 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun witam 3nodding bali-chan na tego chain wallet w wishliscie to sobie troche pozbierasz XD xd a do angelic scarf.. to mi tylko 99,(9)% brakuje.. ale jak to Julka mowi to tylko wishlist xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ojciec_dyrektor Baliaur Ita Lockheart opcy no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! chłop to chłop xd esh sweatdrop a ty dziewczynko? wink czego chloptysiu?? xp kcesh wiedziec jakie mam gacie?? domokun pytasz a wiesz..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:01 am
to powiedz najp[ierw jakie TY mash xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chain-working-slave reports: shattered glass I'mglass! I'mglass!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun witam 3nodding bali-chan na tego chain wallet w wishliscie to sobie troche pozbierasz XD Witaj ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Sayokun witam 3nodding bali-chan na tego chain wallet w wishliscie to sobie troche pozbierasz XD xd a do angelic scarf.. to mi tylko 99,(9)% brakuje.. ale jak to Julka mowi to tylko wishlist xd blaugh dzisiaj sprawdzilem w markecie po krutkiej nieobecnosci i cena... nieco... wzrosla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|