|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:47 am
Kiart Ten Swiat Staje sie Coraz to Dziwnieszy ... whee czemu ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:48 am
Ozzwald trzeba pomuc Julce jest na egzaminie jej pytanie to dlaczego tytul Noce i dnie nie mam pojecia......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:48 am
Baliaur kto kce moja aktualna fote?? ojciec_dyrektor chce!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:49 am
opcy Baliaur kto kce moja aktualna fote?? ojciec_dyrektor chce! no ba........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:49 am
opcy Baliaur kto kce moja aktualna fote?? ojciec_dyrektor chce! z pewnoscią xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:50 am
Ozzwald czesc Goth... biggrin robie postepy zaczolem polowicznie urzyac glowy do myslenia... Tak trzymac 3nodding Ita Lockheart *uchmiecha sie słodko* mrau no hej hej , jak tam zycie ? *owija ogon wkół niego* ^_~ Slodkie i urocze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart opcy Baliaur kto kce moja aktualna fote?? ojciec_dyrektor chce! z pewnoscią xd 3nodding jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:52 am
ojciec_dyrektor Ita Lockheart opcy Baliaur kto kce moja aktualna fote?? ojciec_dyrektor chce! z pewnoscią xd 3nodding jakie masz majtki? ja ? xd czarne w białe grochy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:53 am
jednak sie rozmyslilam.. stasznie wychodze na zdjeciach.. (zobaczyla fote na kompie i sie przestraszyla..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:54 am
ojciec_dyrektor Ita Lockheart opcy Baliaur kto kce moja aktualna fote?? ojciec_dyrektor chce! z pewnoscią xd 3nodding jakie masz majtki? no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:55 am
opcy no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! chłop to chłop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:56 am
Ita Lockheart opcy no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! chłop to chłop xd esh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:56 am
Ita Lockheart opcy no wstydzil by sie pan! takie pytania dziewczetom zadawac! chłop to chłop xd no wiesz ale on jest czlowiekiem na stanowisku..... przykladem dla wielu ludzi..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|