|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:39 am
Ozzwald Ita Lockheart *kładzie sie na kanapie i spoglda na gaiowiczow wydających dziwne dziweki ugabuga * hm.. *siada obok kanapy na podlodze* mozna sie przylaczyc do ogladania gaiowiczow ? jasne , choc tu do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:40 am
ojciec_dyrektor to co .....chcesz zobaczec mojego Maybacha??? wink ee? *chowa się za opcusia* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:41 am
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *kładzie sie na kanapie i spoglda na gaiowiczow wydających dziwne dziweki ugabuga * hm.. *siada obok kanapy na podlodze* mozna sie przylaczyc do ogladania gaiowiczow ? jasne , choc tu do mnie *siada kolo niej bez pytania i usmiecha sie rozbrajajaco*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:41 am
Ozzwald Kiart ...Welcome To The JungLE... xd Back to the primitiv blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:42 am
Jaswinder ojciec_dyrektor to co .....chcesz zobaczec mojego Maybacha??? wink ee? *chowa się za opcusia* eek nie boj sie bejbe.......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="]Goth bless *siada kolo niej bez pytania i usmiecha sie rozbrajajaco* wink mrau helo *szpergla go ogonkiem po plecach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart [quote="]Goth bless *siada kolo niej bez pytania i usmiecha sie rozbrajajaco* wink mrau helo *szpergla go ogonkiem po plecach* Czesc kotku 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:43 am
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *kładzie sie na kanapie i spoglda na gaiowiczow wydających dziwne dziweki ugabuga * hm.. *siada obok kanapy na podlodze* mozna sie przylaczyc do ogladania gaiowiczow ? jasne , choc tu do mnie zostane tu gdzie jestem.. przynajmniej nie mam z czego spasc... czesc Goth... biggrin robie postepy zaczolem polowicznie urzyac glowy do myslenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:44 am
ojciec_dyrektor Jaswinder ojciec_dyrektor to co .....chcesz zobaczec mojego Maybacha??? wink ee? *chowa się za opcusia* eek nie boj sie bejbe.......... wink *dziki krzyk* opcyyyyy!!!!!!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:44 am
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ *siada kolo niej bez pytania i usmiecha sie rozbrajajaco* wink mrau helo *szpergla go ogonkiem po plecach* Czesc kotku 3nodding heart *uchmiecha sie słodko* mrau no hej hej , jak tam zycie ? *owija ogon wkół niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:45 am
Jaswinder ojciec_dyrektor Jaswinder ojciec_dyrektor to co .....chcesz zobaczec mojego Maybacha??? wink ee? *chowa się za opcusia* eek nie boj sie bejbe.......... wink *dziki krzyk* opcyyyyy!!!!!!!!! crying nie martw sie to nie potrwa zbyt dlugo...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:45 am
wracam za 30 min - jadę do domku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:46 am
trzeba pomuc Julce jest na egzaminie jej pytanie to dlaczego tytul Noce i dnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:46 am
Ten Swiat Staje sie Coraz to Dziwnieszy ...
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|