|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:29 am
*kładzie sie na kanapie i spoglda na gaiowiczow wydających dziwne dziweki ugabuga *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:30 am
Jaswinder dyrciu... a ty co? też chcesz się do fanklubu opcego przyłączyć? przeczytaj co pisze w sigu bejbe......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:32 am
ojciec_dyrektor Jaswinder dyrciu... a ty co? też chcesz się do fanklubu opcego przyłączyć? przeczytaj co pisze w sigu bejbe...... możesz być jego mułem w naszym stowarzyszeniu fanowskim... i... i... i... NIE JESTEM BEJBE grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:32 am
...Welcome To The JungLE...
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:34 am
Ita Lockheart *kładzie sie na kanapie i spoglda na gaiowiczow wydających dziwne dziweki ugabuga * hm.. *siada obok kanapy na podlodze* mozna sie przylaczyc do ogladania gaiowiczow ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:34 am
Jaswinder ojciec_dyrektor Jaswinder dyrciu... a ty co? też chcesz się do fanklubu opcego przyłączyć? przeczytaj co pisze w sigu bejbe...... możesz być jego mułem w naszym stowarzyszeniu fanowskim... i... i... i... NIE JESTEM BEJBE grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie krzycz na dyrektora!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:35 am
Kiart ...Welcome To The JungLE... xd Back to the primitiv
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:35 am
xd bylo lepiej niz myslam xd jak bede miala z 70pkt za wszystko to juz jest looz xd (a chyba napewno tyle bede miala xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:36 am
Baliaur xd bylo lepiej niz myslam xd jak bede miala z 70pkt za wszystko to juz jest looz xd (a chyba napewno tyle bede miala xp ) helouuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:36 am
opcy Jaswinder ojciec_dyrektor Jaswinder dyrciu... a ty co? też chcesz się do fanklubu opcego przyłączyć? przeczytaj co pisze w sigu bejbe...... możesz być jego mułem w naszym stowarzyszeniu fanowskim... i... i... i... NIE JESTEM BEJBE grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie krzycz na dyrektora! crying crying crying my master na mnie krzyczy !!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:37 am
ojciec_dyrektor Baliaur xd bylo lepiej niz myslam xd jak bede miala z 70pkt za wszystko to juz jest looz xd (a chyba napewno tyle bede miala xp ) helouuuuu jelllołłłłłłłł xd Ozz ja jestem na Ciebie obrazona xp to tylko piwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:38 am
Baliaur ojciec_dyrektor Baliaur xd bylo lepiej niz myslam xd jak bede miala z 70pkt za wszystko to juz jest looz xd (a chyba napewno tyle bede miala xp ) helouuuuu jelllołłłłłłłł xd Ozz ja jestem na Ciebie obrazona xp to tylko piwo...eee a co ja znowu takiego paskudnego zrobilem? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:39 am
Jaswinder opcy Jaswinder ojciec_dyrektor Jaswinder dyrciu... a ty co? też chcesz się do fanklubu opcego przyłączyć? przeczytaj co pisze w sigu bejbe...... możesz być jego mułem w naszym stowarzyszeniu fanowskim... i... i... i... NIE JESTEM BEJBE grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie krzycz na dyrektora! crying crying crying my master na mnie krzyczy !!! crying crying crying to co .....chcesz zobaczec mojego Maybacha??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|