|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:57 am
Ozzwald Ita Lockheart *wskakuje na kanape i skacze na niej* jupiiiiiiiiii hopsa dopsa *nagle jej podwiewa spodniczka co jest normalnym zjawiskiem przy takich warunkach* xd ...... *dalej skacze* xd whee nie kus... ja sie musze leczyc... ale w tych warunkach nie moge... wink leczyc ? xd z czego wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:59 am
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *wskakuje na kanape i skacze na niej* jupiiiiiiiiii hopsa dopsa *nagle jej podwiewa spodniczka co jest normalnym zjawiskiem przy takich warunkach* xd ...... *dalej skacze* xd whee nie kus... ja sie musze leczyc... ale w tych warunkach nie moge... wink leczyc ? xd z czego wink heart ty juz dobrze wiesz z czego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:00 am
Ozzwald ty juz dobrze wiesz z czego... *podchodzi do niego i zbliza się blisko spoglądając w oczy* mi tam to nieprzeszkadza wink heart *wskakuje na kanape i dalej skacze xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:02 am
Ita Lockheart Ozzwald ty juz dobrze wiesz z czego... *podchodzi do niego i zbliza się blisko spoglądając w oczy* mi tam to nieprzeszkadza wink heart *wskakuje na kanape i dalej skacze xd * ale gaia to nie DSF po 23 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:04 am
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald ty juz dobrze wiesz z czego... *podchodzi do niego i zbliza się blisko spoglądając w oczy* mi tam to nieprzeszkadza wink heart *wskakuje na kanape i dalej skacze xd * ale gaia to nie DSF po 23 sweatdrop zaprawde dobrze prawisz.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:07 am
Ozzwald siada na kanapie i bierze ja na kolana* 4laugh mraaau , milutko wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:12 am
Ozzwald i cisza.... ninja [/quote*zatyka mu buzke swoim języczkiem * whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:13 am
eek nie... znowu? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:15 am
Jaswinder eek nie... znowu? sweatdrop *nie mogac mowic pokazuje w jezykiem migowym* ja mam raczku tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:16 am
Ozzwald Jaswinder eek nie... znowu? sweatdrop *nie mogac mowic pokazuje w jezykiem migowym* ja mam raczku tutaj... blaugh jasssssne... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|