|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:45 am
opcy Kiray Bardzo, tylko wyglada na...groznego szczerze mowiac wyglada jak metalowa zaba.... tudziez kubel na smieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald oo widze ze przysliscie... witam was wszystkich.. biggrin helou mrau 4laugh patrz , mam juz koci ogonek whee sliczny ogonek... heart pasuje ci do reszy... whee 4laugh oh dziekuje ozzy *całuje słotko* wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiray Bardzo, tylko wyglada na...groznego szczerze mowiac wyglada jak metalowa zaba.... zalezy od punktu widzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:47 am
Jaaa... jestem po egzaminie z matmy...
sweatdrop
Test był obrzydliwy... oczywiście jakz awsze pbrakneło mi czasu na ostatnie najwyzej punktowane zadanie... crying
s**t...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:48 am
Opcy, a my sie chyba nie poznalismy Kiray jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:49 am
herubinek Jaaa... jestem po egzaminie z matmy... sweatdrop Test był obrzydliwy... oczywiście jakz awsze pbrakneło mi czasu na ostatnie najwyzej punktowane zadanie... crying s**t... hehe , ja juz mam to za sobom XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:49 am
Kiray zalezy od punktu widzenia a ja jestem opcy i jestem gildiowym ignorantem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:52 am
opcy Kiray zalezy od punktu widzenia a ja jestem opcy i jestem gildiowym ignorantem..... a ja jestem psem na baby ale to wiesz bo juz dlugo sie znamy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiray zalezy od punktu widzenia a ja jestem opcy i jestem gildiowym ignorantem..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam mlodziezy.........
nie zapomnijcie wlaczyc radyja......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:53 am
*wskakuje na kanape i skacze na niej* jupiiiiiiiiii hopsa dopsa *nagle jej podwiewa spodniczka co jest normalnym zjawiskiem przy takich warunkach* xd ...... *dalej skacze* xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:54 am
Ozzwald opcy Kiray zalezy od punktu widzenia a ja jestem opcy i jestem gildiowym ignorantem..... a ja jestem psem na baby ale to wiesz bo juz dlugo sie znamy blaugh no troche wiem cos na ten temat blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:54 am
Ita Lockheart *wskakuje na kanape i skacze na niej* jupiiiiiiiiii hopsa dopsa *nagle jej podwiewa spodniczka co jest normalnym zjawiskiem przy takich warunkach* xd ...... *dalej skacze* xd whee moj boze...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:56 am
ojciec_dyrektor Ita Lockheart *wskakuje na kanape i skacze na niej* jupiiiiiiiiii hopsa dopsa *nagle jej podwiewa spodniczka co jest normalnym zjawiskiem przy takich warunkach* xd ...... *dalej skacze* xd whee moj boze........... niejestem bogiem , ale Ita xd heart *skacze dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:56 am
Ita Lockheart *wskakuje na kanape i skacze na niej* jupiiiiiiiiii hopsa dopsa *nagle jej podwiewa spodniczka co jest normalnym zjawiskiem przy takich warunkach* xd ...... *dalej skacze* xd whee nie kus... ja sie musze leczyc... ale w tych warunkach nie moge... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|