|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:01 pm
Azram Lethiel xd ..*przytuuuuula* whee heart whee jakie samo :> .. mam opcoosia wink blaugh xd nio jush go widzu xd poprostu omamilas mi umysl ciemnymi shtuczkami tak ze nie moglem go dostrzec xd oh.. *zashooca mu lapki na szyje* jakimi sztuczkami *niewinne oczka* jak mogles tak pomysleć crying crying crying *przysoowa sie blishej* jesteś okrootny crying xd xd xd xd xd zranileś uczucia Opcusia !! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:02 pm
opcy Lethiel opcy jestem ja.......... wlasnie testuje opere 8.0 calkiem fajna....... opere ?? O.o ano opere..... wlasciwie to caly czas yzywam opery 7.54 ale ta 8 chcialem zobaczec i jestem pod wrazeniem...... eme... O.o .. o.O .. ale.. cio to opera ?? sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:03 pm
Lethiel oh.. *zashooca mu lapki na szyje* jakimi sztuczkami *niewinne oczka* jak mogles tak pomysleć crying crying crying *przysoowa sie blishej* jesteś okrootny crying xd xd xd xd xd zranileś uczucia Opcusia !! scream xd stare eee..... bardzo mile i kushace...ale moze lepiej nie... sweatdrop *przytuuuuuuul* heart whee heart opcy jest zbyt tvardy zeby go tak zranic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:05 pm
Lethiel opcy Lethiel opcy jestem ja.......... wlasnie testuje opere 8.0 calkiem fajna....... opere ?? O.o ano opere..... wlasciwie to caly czas yzywam opery 7.54 ale ta 8 chcialem zobaczec i jestem pod wrazeniem...... eme... O.o .. o.O .. ale.. cio to opera ?? sad ... takie cos duzo fajniejsze od Internet explorera...... http://www.opera.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:05 pm
Azram Lethiel oh.. *zashooca mu lapki na szyje* jakimi sztuczkami *niewinne oczka* jak mogles tak pomysleć crying crying crying *przysoowa sie blishej* jesteś okrootny crying xd xd xd xd xd zranileś uczucia Opcusia !! scream xd stare eee..... bardzo mile i kushace...ale moze lepiej nie... sweatdrop *przytuuuuuuul* heart whee heart xd xd xd o cio ci chodzi ?? *mroog mroog* sad *przytuuuul* heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:07 pm
opcy takie cos duzo fajniejsze od Internet explorera...... http://www.opera.com/ O.o .. oh !!!!! jaki pikny pan w pelerynce na logo !!! whee xd *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:08 pm
Lethiel xd xd xd o cio ci chodzi ?? *mroog mroog* sad *przytuuuul* heart xd o to ze zabavy z "Ciemna Strona" czasem moga sie jakos ... dzivnie... konczyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:11 pm
Azram Lethiel xd xd xd o cio ci chodzi ?? *mroog mroog* sad *przytuuuul* heart xd o to ze zabavy z "Ciemna Strona" czasem moga sie jakos ... dzivnie... konczyc sweatdrop ech.. nio jush dobsh blaugh 3nodding nie bede ... ;* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:11 pm
dobra ja spadam sie wyspac.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:12 pm
opcy dobra ja spadam sie wyspac............. branoć opcoosiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:13 pm
kochanie heart .. chodz ze mną podręczyć ludkoow w qrniq :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:14 pm
Lethiel ech.. nio jush dobsh blaugh 3nodding nie bede ... ;* heart jak dla mnie to proshe bardzo roob sobie sa bardzo mile 3nodding xd ale nie sa warte poozniejshych konsekvecji sweatdrop *przytuuuuuul* ; * heart branoc opcy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:15 pm
Lethiel kochanie heart .. chodz ze mną podręczyć ludkoow w qrniq :> *zieeeeeefs* jeszcze Ci malo ??:> nio dobsh zabavmy sie xd heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:17 pm
Azram Lethiel kochanie heart .. chodz ze mną podręczyć ludkoow w qrniq :> *zieeeeeefs* jeszcze Ci malo ??:> nio dobsh zabavmy sie xd heart xd 4laugh heart whee ... *pędzi na qurniczek :>* makao czy 1000 ?? .. i tym razem masz grać :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:18 pm
Lethiel Azram Lethiel kochanie heart .. chodz ze mną podręczyć ludkoow w qrniq :> *zieeeeeefs* jeszcze Ci malo ??:> nio dobsh zabavmy sie xd heart xd 4laugh heart whee ... *pędzi na qurniczek :>* makao czy 1000 ?? .. i tym razem masz grać :> nie ma movy zebym gral sweatdrop ja ledvo cos pishe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|