|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:20 pm
ninja ... Opcoosiu.. a czemu ty nie sypiash po nocach ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:21 pm
Lethiel ninja ... Opcoosiu.. a czemu ty nie sypiash po nocach ?? xd bo nie..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:23 pm
opcy Lethiel ninja ... Opcoosiu.. a czemu ty nie sypiash po nocach ?? xd bo nie.......... tak sie tylko pytam blaugh *wyjmooje grzebyczek* *czesu czesu* ja sie przez te gloopie matoory przestawilam.. i teraz sypiać poshądnie nie mogu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:26 pm
Lethiel opcy Lethiel ninja ... Opcoosiu.. a czemu ty nie sypiash po nocach ?? xd bo nie.......... tak sie tylko pytam blaugh *wyjmooje grzebyczek* *czesu czesu* ja sie przez te gloopie matoory przestawilam.. i teraz sypiać poshądnie nie mogu sad ja jak jeszce mieszkalem poza domem (na studiach) to o 3-4 chodzilem spac a potem na zajeciach zombie........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:28 pm
opcy Lethiel opcy Lethiel ninja ... Opcoosiu.. a czemu ty nie sypiash po nocach ?? xd bo nie.......... tak sie tylko pytam blaugh *wyjmooje grzebyczek* *czesu czesu* ja sie przez te gloopie matoory przestawilam.. i teraz sypiać poshądnie nie mogu sad ja jak jeszce mieszkalem poza domem (na studiach) to o 3-4 chodzilem spac a potem na zajeciach zombie........ O.o ... heh.. w trybie zombie to ja bede jutro przed komisją xd .. znaczy sie dziś ninja .. moze sie wystraszą ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:30 pm
opcy Lethiel ninja ... Opcoosiu.. a czemu ty nie sypiash po nocach ?? xd bo nie.......... xd xd pshyshłam powiedzieć dobranoc biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:41 pm
*zieeeeefs* *rozwala sie na podusi* *przewraca sie na plecy* *czyta na temat ekspansji literatoory fantasy do Europy* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:48 pm
sikret wejscie ninja łeloł xd jest tu ktos ?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:49 pm
Azram sikret wejscie ninja łeloł xd jest tu ktos ?? ninja *podnosi sie z poduchy* ninja *odklada karteczke* *przeciąąąąąąga sie* witaj kochanie heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:50 pm
jestem ja.......... wlasnie testuje opere 8.0
calkiem fajna.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:51 pm
opcy jestem ja.......... wlasnie testuje opere 8.0 calkiem fajna....... opere ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:52 pm
Lethiel Azram sikret wejscie ninja łeloł xd jest tu ktos ?? ninja *podnosi sie z poduchy* ninja *odklada karteczke* *przeciąąąąąąga sie* witaj kochanie heart xd oł maj gat !! eek a coosh to za sliczne malenstvo tu spoczyva samo?? xd heart xd *rzoooca sie na nia z przytuuulem* mraaaaaaaaauuuur whee :* witaj whee jednak nie calkiem samo xd Witaj Opcy !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:54 pm
Azram Lethiel Azram sikret wejscie ninja łeloł xd jest tu ktos ?? ninja *podnosi sie z poduchy* ninja *odklada karteczke* *przeciąąąąąąga sie* witaj kochanie heart xd oł maj gat !! eek a coosh to za sliczne malenstvo tu spoczyva samo?? xd heart xd *rzoooca sie na nia z przytuuulem* mraaaaaaaaauuuur whee :* witaj whee xd ..*przytuuuuula* whee heart whee jakie samo :> .. mam opcoosia wink blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:58 pm
Lethiel xd ..*przytuuuuula* whee heart whee jakie samo :> .. mam opcoosia wink blaugh xd nio jush go widzu xd poprostu omamilas mi umysl ciemnymi shtuczkami tak ze nie moglem go dostrzec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 3:59 pm
Lethiel opcy jestem ja.......... wlasnie testuje opere 8.0 calkiem fajna....... opere ?? O.o ano opere..... wlasciwie to caly czas yzywam opery 7.54 ale ta 8 chcialem zobaczec i jestem pod wrazeniem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|