|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:43 pm
opcy moge kogos kopnac/udezyc ??????? yyyyy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:44 pm
Ozzwald to jest kurde skandal wychiodze trzezwy, a wracam pijany!!! Ozzuś *siada na kolankach* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:46 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp robienie tego w tym wieku jest nierozsądne i niedojshałe stare powstrzymam sie od komenta, kitty... scream zapraszam na gg... tam sobie pogadamy bo nie sądzę że HP to stosowne miejsce na takie rozmowy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:48 pm
Kitty ShadowCat scream zapraszam na gg... tam sobie pogadamy bo nie sądzę że HP to stosowne miejsce na takie rozmowy stare co za dbalosc o konwenanse............... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:49 pm
opcy Kitty ShadowCat scream zapraszam na gg... tam sobie pogadamy bo nie sądzę że HP to stosowne miejsce na takie rozmowy stare co za dbalosc o konwenanse............... stare z motyla przepoczwarzyla sie w modliszke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp robienie tego w tym wieku jest nierozsądne i niedojshałe stare powstrzymam sie od komenta, kitty... scream zapraszam na gg... tam sobie pogadamy bo nie sądzę że HP to stosowne miejsce na takie rozmowy stare dym dym dym ..... A mam pytanie, czy gildia juz kompletnie sie zamieniła w sex club ?? czy mi sie zdaje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat scream zapraszam na gg... tam sobie pogadamy bo nie sądzę że HP to stosowne miejsce na takie rozmowy stare co za dbalosc o konwenanse............... stare stare niom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:51 pm
Ozzwald racqel ]Goth bless[ Ozzwald to jest kurde skandal wychiodze trzezwy, a wracam pijany!!! xd I tak trzymac! 3nodding hej, Goth... jak mozna stac sie wlascicielem takiej (calkiem przyjemnej) sygnaturki z twoim podpisem? jakies specjalne warunki? to jest bardzo dobre pytanie... Dla gildiowiczow mam stala cene 2k za SD'czki - mysle ze to uczciwa cena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moja psyche wkracza na niebezpieczne tereny............
//Now Playing: Radiohead [Amnesiac #06] Knives Out [4:15]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:52 pm
BeeWolf Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat robienie tego w tym wieku jest nierozsądne i niedojshałe stare powstrzymam sie od komenta, kitty... scream zapraszam na gg... tam sobie pogadamy bo nie sądzę że HP to stosowne miejsce na takie rozmowy stare dym dym dym ..... A mam pytanie, czy gildia juz kompletnie sie zamieniła w sex club ?? czy mi sie zdaje ? nie kompletnie. Zostałam na przykład taka JA blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:54 pm
~~lena-undesaid~~ nie kompletnie. Zostałam na przykład taka JA blaugh I ja... *blyszczace niewinne oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy moja psyche wkracza na niebezpieczne tereny............ //Now Playing: Radiohead [Amnesiac #06] Knives Out [4:15] no jak najbardziej !!! noze wyrzucic, zakasac rekawy i Fight Club. (zawsze czulem sie jak Tyrel Durden...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ozzwald racqel ]Goth bless[ Ozzwald to jest kurde skandal wychiodze trzezwy, a wracam pijany!!! xd I tak trzymac! 3nodding hej, Goth... jak mozna stac sie wlascicielem takiej (calkiem przyjemnej) sygnaturki z twoim podpisem? jakies specjalne warunki? to jest bardzo dobre pytanie... Dla gildiowiczow mam stala cene 2k za SD'czki - mysle ze to uczciwa cena A jak cie poprosze o jakiegoś takiego O ... wiesz o co chodzi z Omega ?? co ile to bedzie ?? 2 ?;0 ... bo sie nieznam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|