|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:36 pm
Kitty ShadowCat no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp ale to teraz wszystko glupie jest stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:37 pm
Kitty ShadowCat Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp tja... a ja słyszałam (choc nie wiem, jak to mozliwe...) ze w jakims szpitalu rodziła... 7-LATKA eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp robienie tego w tym wieku jest nierozsądne i niedojshałe stare no co ty? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a tak w ogole... to chialem wszystkim powiedziec... *rozglada sie w okolo* ze... TAK BARDZO CHOLERNIE KOCHAM SWOJA IBRIS!!!!!!! heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to jest kurde skandal wychiodze trzezwy, a wracam pijany!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:38 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp robienie tego w tym wieku jest nierozsądne i niedojshałe stare powstrzymam sie od komenta, kitty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:39 pm
Ozzwald to jest kurde skandal wychiodze trzezwy, a wracam pijany!!! xd I tak trzymac! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald to jest kurde skandal wychiodze trzezwy, a wracam pijany!!! brawo! brawo! jeszcze! jeszcze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ a tak w ogole... to chialem wszystkim powiedziec... *rozglada sie w okolo* ze... TAK BARDZO CHOLERNIE KOCHAM SWOJA IBRIS!!!!!!! heart heart heart kuźde, to jest nie fair! ja też chce mieć takiego faceta!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:40 pm
Akiko Tamashii Kitty ShadowCat no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp ale to teraz wszystko glupie jest stare niom... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:40 pm
chyba mam atak nieracjonalnej nienawisci................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:41 pm
opcy chyba mam atak nieracjonalnej nienawisci................  xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:42 pm
]Goth bless[ Ozzwald to jest kurde skandal wychiodze trzezwy, a wracam pijany!!! xd I tak trzymac! 3nodding hej, Goth... jak mozna stac sie wlascicielem takiej (calkiem przyjemnej) sygnaturki z twoim podpisem? jakies specjalne warunki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:42 pm
moge kogos kopnac/udezyc ???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:43 pm
racqel ]Goth bless[ Ozzwald to jest kurde skandal wychiodze trzezwy, a wracam pijany!!! xd I tak trzymac! 3nodding hej, Goth... jak mozna stac sie wlascicielem takiej (calkiem przyjemnej) sygnaturki z twoim podpisem? jakies specjalne warunki? to jest bardzo dobre pytanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|