|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:26 pm
opcy Kitty ShadowCat jeeee *padskakooje* *cieshy się* *rozdaje wszystkim buziaki* blaugh yhm......... jego pocałujw kwiatka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:27 pm
BeeWolf ]Goth bless[ Akiko Tamashii albo z yaoicow.......... rolleyes * whee * Nieee... powiedzmy ze jestem dotkliwie pewny, ze z zycia xp stressed whee to źle ? jak dla mnie to jest...........FE xp dzis sie nasluchalam od kolezanek ktore maialy kolezanki w wieku 13lat ktore juz byly po pierwszym razie......bleeeeee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:27 pm
racqel BeeWolf ]Goth bless[ Akiko Tamashii albo z yaoicow.......... rolleyes * whee * Nieee... powiedzmy ze jestem dotkliwie pewny, ze z zycia xp stressed whee to źle ? bo mogla sie dowiedziec od kogos innego, nie od gothblessa... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:29 pm
]Goth bless[ BeeWolf ]Goth bless[ Akiko Tamashii albo z yaoicow.......... rolleyes * whee * Nieee... powiedzmy ze jestem dotkliwie pewny, ze z zycia xp stressed whee to źle ? Nie wiem.. chyba wtedy nie bylo zle.. ale teraz nie chce sobie o tym nawet nie przypominac, bo az mi sie chce wziasc sluchawke i zadzownic na paly ze wykorzystywalem nieletnie rozpieszczone dziecko xp xp xp eek stare biggrin xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:29 pm
Akiko Tamashii BeeWolf ]Goth bless[ Akiko Tamashii albo z yaoicow.......... rolleyes * whee * Nieee... powiedzmy ze jestem dotkliwie pewny, ze z zycia xp stressed whee to źle ? jak dla mnie to jest...........FE xp dzis sie nasluchalam od kolezanek ktore maialy kolezanki w wieku 13lat ktore juz byly po pierwszym razie......bleeeeee xp E tam od razu feee... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:30 pm
Akiko Tamashii BeeWolf ]Goth bless[ Akiko Tamashii albo z yaoicow.......... rolleyes * whee * Nieee... powiedzmy ze jestem dotkliwie pewny, ze z zycia xp stressed whee to źle ? jak dla mnie to jest...........FE xp dzis sie nasluchalam od kolezanek ktore maialy kolezanki w wieku 13lat ktore juz byly po pierwszym razie......bleeeeee xp eek bleee... w moim wieku....robiły TO? cholera... ja nie wiem czy kiedykolwiek TO zrobię sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:31 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii BeeWolf ]Goth bless[ Akiko Tamashii albo z yaoicow.......... rolleyes * whee * Nieee... powiedzmy ze jestem dotkliwie pewny, ze z zycia xp stressed whee to źle ? jak dla mnie to jest...........FE xp dzis sie nasluchalam od kolezanek ktore maialy kolezanki w wieku 13lat ktore juz byly po pierwszym razie......bleeeeee xp E tam od razu feee... xp no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:32 pm
Kitty ShadowCat Akiko Tamashii BeeWolf ]Goth bless[ Akiko Tamashii albo z yaoicow.......... rolleyes * whee * Nieee... powiedzmy ze jestem dotkliwie pewny, ze z zycia xp stressed whee to źle ? jak dla mnie to jest...........FE xp dzis sie nasluchalam od kolezanek ktore maialy kolezanki w wieku 13lat ktore juz byly po pierwszym razie......bleeeeee xp eek bleee... w moim wieku....robiły TO? cholera... ja nie wiem czy kiedykolwiek TO zrobię sweatdrop Jak mowila Ibris - Johnny Deep tez stracil cnotke w tym wieku, buhal sie z wlasna nauczycielka xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:33 pm
Akiko Tamashii BeeWolf ]Goth bless[ Akiko Tamashii albo z yaoicow.......... rolleyes * whee * Nieee... powiedzmy ze jestem dotkliwie pewny, ze z zycia xp stressed whee to źle ? jak dla mnie to jest...........FE xp dzis sie nasluchalam od kolezanek ktore maialy kolezanki w wieku 13lat ktore juz byly po pierwszym razie......bleeeeee xp Eeee tia ... no13 to tak mało. "bo mogla sie dowiedziec od kogos innego, nie od gothblessa..." Ja niemiałem z tym nic wspulnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:33 pm
Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:35 pm
Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp E tam, jak facet dba o higiene a Ty go kochasz, to czemu nie? Moze pozniej odwdzieczylby sie czyms niemniej przyjemnym 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Jak mowila Ibris - Johnny Deep tez stracil cnotke w tym wieku, buhal sie z wlasna nauczycielka xd xd xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp Nie tylko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:36 pm
Kitty ShadowCat Akiko Tamashii no jasne, dle facetow to nie jest 'feee" xp bo wymiotooje gonk ... to jest blee.... a jak by tak zaszły w ciąshe? to jest zagroshenie dla nich i dla dziecka scream xp robienie tego w tym wieku jest nierozsądne i niedojshałe stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|