|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:03 pm
Akiko Tamashii Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun przypomina mi sie skad sie wziela pralka XDD nie pamietam .. xd malowalismy pokoje... i chyba sie oblalas... i szukalas pralki zeby ciuchy wyprac... chyba xp hehehhe .. mozliwe xd xd xd ja najlepiej wspominam akcje w baseniq :> whee heart a ja pamietam zyrandol...........pare imprez xd >..........basenik tez pamietam..........jejku whee te stare dobre czasymusze sie zabtrac za czytanie wszytkich stron sweatdrop tylko tego troche jest .............. a ja pamitam atak pokemonow na Gaie i zwalaczanie ich baczkeim (bladem) Cienia ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:05 pm
Miho_14 widzialam twoje komiksy, kage, jak bylam u rynn a ona mnie olewala totalnie sweatdrop 3nodding Bylas u Rynn? eek A ona zawsze tak ludzi olewa... zadufana w sobie i rozpieszczona stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:06 pm
tego tez bym sie bał .............. bym wymordował bachory a potem bym musiał dokonca zycia uwarzac na kolesi w wiezieniu bo tylko by czekali zeby ze mna zrobci ............ cos bleee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:07 pm
Sayokun na koniec moze jeszcze mala przestroga zanim wyjde w postaci linka zeby strony nie rozciagac widzom o slabych nerwach radzimy nie ogladac CZEMU WODA W MOZU JEST SLONA??? O__o' ala xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:07 pm
]Goth bless[ Miho_14 widzialam twoje komiksy, kage, jak bylam u rynn a ona mnie olewala totalnie sweatdrop 3nodding Bylas u Rynn? eek A ona zawsze tak ludzi olewa... zadufana w sobie i rozpieszczona stare bywam u Rynn przewaznie 26 grudnia, bo wtedy wszyscy maja czas. z regoly jak ich zapraszamy do siebie to cos im zawsze wypada a oni chyba o nas zapominaja sweatdrop ale jedziem razem na wakacje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:09 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:10 pm
Falcone tego tez bym sie bał .............. bym wymordował bachory a potem bym musiał dokonca zycia uwarzac na kolesi w wiezieniu bo tylko by czekali zeby ze mna zrobci ............ cos bleee xp nie bojmy sie tego powiedziec był bys... a raczej nie był byc dziewca analna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:10 pm
Miho_14 a moze mocz tez jest slony...? xp mnie sie nie pytaj nie probowałem ani pierwszego ani drugiego ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Miho_14 a moze mocz tez jest slony...? xp mnie sie nie pytaj nie probowałem ani pierwszego ani drugiego ........... ja tez...... mykam papatki. moze jeszcze wroce dzisiaj.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|