|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:56 pm
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ OK, ja tu widze, ze nie w temacie jestem... Niedłogo moje urodzinki, i mam zamiar zrobic jakas balange, powiedzmy na chaterboxie... Wiec uprzdzam, ze taklie cos bedzie miało miejsce. Zapraszam wszystkich xd brak zainteresowanych?? stare impreza urodzinowa podasz linka napewno ludzie wpadna na Topic ........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:57 pm
Falcone dzieci mnie lubia bede nauczycielem klas od 1 do 3 .......... lubisz taki małe dzieci ?? Alesz ja jestem pogodny człowiek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:57 pm
Sayokun Lethiel Sayokun przypomina mi sie skad sie wziela pralka XDD nie pamietam .. xd malowalismy pokoje... i chyba sie oblalas... i szukalas pralki zeby ciuchy wyprac... chyba xp hehehhe .. mozliwe xd xd xd ja najlepiej wspominam akcje w baseniq :> whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:58 pm
a ja zaraz puszczam Black On Both Cides - Mos Def'a albo Shades Of Blue - Madlib'a...........
aktualnie: Bubba Sparxxx [Deliverance #05] Nowhere [6:20]
wzielo mni na starocie jakos.................... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:58 pm
znikam 3nodding moze wpadne pozniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:59 pm
aaaaa!!!! ja rozwale ten komuter!!!! (kiedys 3nodding ) i tak pewnie nikt nie zauwazyl ze nagle zniknelam xp niefkodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:00 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun przypomina mi sie skad sie wziela pralka XDD nie pamietam .. xd malowalismy pokoje... i chyba sie oblalas... i szukalas pralki zeby ciuchy wyprac... chyba xp hehehhe .. mozliwe xd xd xd ja najlepiej wspominam akcje w baseniq :> whee heart a ja pamietam zyrandol...........pare imprez xd >..........basenik tez pamietam..........jejku whee te stare dobre czasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:00 pm
Sayokun znikam 3nodding moze wpadne pozniej 3nodding papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:01 pm
BeeWolf Falcone dzieci mnie lubia bede nauczycielem klas od 1 do 3 .......... lubisz taki małe dzieci ?? Alesz ja jestem pogodny człowiek xp nienawidze dzieci evil ............ nauczycielem tez bym nie chciał byc bo bym sie psychicznie wykonczył xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:01 pm
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ OK, ja tu widze, ze nie w temacie jestem... Niedłogo moje urodzinki, i mam zamiar zrobic jakas balange, powiedzmy na chaterboxie... Wiec uprzdzam, ze taklie cos bedzie miało miejsce. Zapraszam wszystkich xd brak zainteresowanych?? stare Ja sie chetnie zaprosze 3nodding wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:02 pm
]Goth bless[ ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ OK, ja tu widze, ze nie w temacie jestem... Niedłogo moje urodzinki, i mam zamiar zrobic jakas balange, powiedzmy na chaterboxie... Wiec uprzdzam, ze taklie cos bedzie miało miejsce. Zapraszam wszystkich xd brak zainteresowanych?? stare Ja sie chetnie zaprosze 3nodding wink heart ka.zdy jest zaproszony wink czylu ty tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone BeeWolf Falcone dzieci mnie lubia bede nauczycielem klas od 1 do 3 .......... lubisz taki małe dzieci ?? Alesz ja jestem pogodny człowiek xp nienawidze dzieci evil ............ nauczycielem tez bym nie chciał byc bo bym sie psychicznie wykonczył xd ja bym wykonczył dzieci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
na koniec moze jeszcze mala przestroga zanim wyjde w postaci linka zeby strony nie rozciagac widzom o slabych nerwach radzimy nie ogladac CZEMU WODA W MOZU JEST SLONA???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:03 pm
widzialam twoje komiksy, kage, jak bylam u rynn a ona mnie olewala totalnie sweatdrop 3nodding
w ogole po co ja tak walczylam z tym kompem skoro ide teraz ogladac viva la bam.... nigdy nie zrozumiem kobiet.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|