|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:27 pm
Kitty ShadowCat Falcone Sayokun Falcone Sayokun Sayokun ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh eek sam musze sobie przypomniec kto tam jest ja wiekoszosc pamietam whee ja pamietam osoby ane nie moge sobie dwoch nckow przypomniec sweatdrop melania moon kukus czarny falcone kage sayo delisa omega Misstao lethiel beewolf rynn jeszcze tam ktos jest ale nie pamietam jak sie nazywaja sweatdrop a ja tam widzę: malania moon, yume, deliska, kukus, sayo, seichan, falcone, miss karina, rynn, leth, bee wolf, lh, neari, driona=znachorka, miss tao, kage, nov, delein, omega sun, labu, zero, 3nodding przynajmniej tak mi się wydaje biggrin zle.. durzo zle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:28 pm
Kitty ShadowCat a ja tam widzę: malania moon, yume, deliska, kukus, sayo, seichan, falcone, miss karina, rynn, leth, bee wolf, lh, neari, driona=znachorka, miss tao, kage, nov, delein, omega sun, labu, zero, 3nodding przynajmniej tak mi się wydaje biggrin wiesz ja to tylko raz przejzałem ......... ale labudziaka tam nie widziałem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:29 pm
Lethiel Sayokun podajcie tylko te dwie osoby xp   pierwsza ty chyba byla kyoko.. a druga?? setsu >.< nie.. setsu byla wcześniej.. w kapelooshu czarownicy blaugh >.< no tak kage ty pamietasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:29 pm
Falcone Kitty ShadowCat a ja tam widzę: malania moon, yume, deliska, kukus, sayo, seichan, falcone, miss karina, rynn, leth, bee wolf, lh, neari, driona=znachorka, miss tao, kage, nov, delein, omega sun, labu, zero, 3nodding przynajmniej tak mi się wydaje biggrin wiesz ja to tylko raz przejzałem ......... ale labudziaka tam nie widziałem XD ani Zero .. ani tym bardziej driony O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:30 pm
Sayokun  kage ty pamietasz?? Wlasnie nie moge sobie przypomniec.. a Setsu, faktycznie, byla wczesniej..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:30 pm
Sayokun a ja tam widzę: malania moon, yume, deliska, kukus, sayo, seichan, falcone, miss karina, rynn, leth, bee wolf, lh, neari, driona=znachorka, miss tao, kage, nov, delein, omega sun, labu, zero, 3nodding przynajmniej tak mi się wydaje biggrin zle.. durzo zle... no nie troche za duzo ich .............. melanie moon yume delisa kukus czarny sayo seichan Falcone Rynn KAge Lethiel beewolf omega delien nerai setsuna (chyba) a dobra nie wiem za mszybko leci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:31 pm
]Goth bless[ Heh, nienajgorsza ^_^ Dzieki Falcone... Kurde... wznowilbym znowu Gildiowa www... ale czy ktos to bedzie w ogole czytal? A po drugie.. musialbym miec jakis wspopracownikow, bo sam nie wyrobie z materialami odnoow wink .. ja czytalam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:31 pm
Lethiel Falcone Kitty ShadowCat a ja tam widzę: malania moon, yume, deliska, kukus, sayo, seichan, falcone, miss karina, rynn, leth, bee wolf, lh, neari, driona=znachorka, miss tao, kage, nov, delein, omega sun, labu, zero, 3nodding przynajmniej tak mi się wydaje biggrin wiesz ja to tylko raz przejzałem ......... ale labudziaka tam nie widziałem XD ani Zero .. ani tym bardziej driony O_o moshliwe... ja tam wshystkich nie znam... sweatdrop i na dodatek wyglądy pozmieniali smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:32 pm
]Goth bless[ Sayokun  kage ty pamietasz?? Wlasnie nie moge sobie przypomniec.. a Setsu, faktycznie, byla wczesniej.. czekajcie.. moze.. neeeee.. akiś ?? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:34 pm
Lethiel ]Goth bless[ Sayokun  kage ty pamietasz?? Wlasnie nie moge sobie przypomniec.. a Setsu, faktycznie, byla wczesniej.. czekajcie.. moze.. neeeee.. akiś ?? stressed TAK! eek To Akiko, bo wczesniej jej nie bylo, a ona chwilowo sobie nosila dready jak weszly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ Sayokun  kage ty pamietasz?? Wlasnie nie moge sobie przypomniec.. a Setsu, faktycznie, byla wczesniej.. czekajcie.. moze.. neeeee.. akiś ?? stressed mozliwe ............. ona lubi nosic opaske na oko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ Sayokun  kage ty pamietasz?? Wlasnie nie moge sobie przypomniec.. a Setsu, faktycznie, byla wczesniej.. czekajcie.. moze.. neeeee.. akiś ?? stressed jakby się tak pshyjsheć... nawet podobna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:35 pm
pamietam tyle...
mel, yume, delisa, kukus, sayo, sei, czarny, pisarz, ciri, bee, karen, nerai, lethiel, misstao, setsu, tel, omi, del, wampirek, kari, katka, kyoko, falc, schinn, ____, rynn, kage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:36 pm
Lethiel ]Goth bless[ Heh, nienajgorsza ^_^ Dzieki Falcone... Kurde... wznowilbym znowu Gildiowa www... ale czy ktos to bedzie w ogole czytal? A po drugie.. musialbym miec jakis wspopracownikow, bo sam nie wyrobie z materialami odnoow wink .. ja czytalam 3nodding Ehh.. zrobilbym dla Ciebie naprawde wiele... ale jedna osoba, to chyba troche za malo jak na tyle pracy... Poza tym, naprawde potrzebuje redaktorow.. sam nie bede wszystkiego pisal... A jak narazie to nie ma chetnych zapalencow takich jak ja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:36 pm
]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ Sayokun  kage ty pamietasz?? Wlasnie nie moge sobie przypomniec.. a Setsu, faktycznie, byla wczesniej.. czekajcie.. moze.. neeeee.. akiś ?? stressed TAK! eek To Akiko, bo wczesniej jej nie bylo, a ona chwilowo sobie nosila dready jak weszly whee whee whee heart jeeeeeestem genialana !!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|