|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:12 pm
Wiecej wspomnien? 3nodding heart  - Moja pierwsza sygnaturka  - Moja pierwsza firmowka (prosto od Miss Tao)  - Moj dawny zwierzaczek  - Moj pierwszy Gaiowy rysunek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ~~lena-undesaid~~ bo go zbanowali sweatdrop serio XD question ........... czemu tak question .......... fajny ludz z niego był sweatdrop zobacz naczarna liste
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silverq 4laugh whee !!! *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuul* witaj !! 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:13 pm
Sayokun Ibris a ja oddam moje 10k za napisanie jutrzejszych testow ==' przyszlam wam truc, muwaha... dobry wieczor. a napiszesz mi mature z polskiego, anielskiego i matmy? tylko pisemna bo ustna juz byla Poza mattma moge napisac wszystko XD powrot do dziecinstwa? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Sayokun ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh eek sam musze sobie przypomniec kto tam jest wklej tu banerek whee wink Ib 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee  prosze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel silverq 4laugh whee !!! *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuul* witaj !! 4laugh whee 4laugh biggrin ninja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sayokun ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh eek sam musze sobie przypomniec kto tam jest ja wiekoszosc pamietam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris a ja oddam moje 10k za napisanie jutrzejszych testow ==' przyszlam wam truc, muwaha... dobry wieczor. Hej Koteczku *pojawia sie za nia i przytula do siebie* 3nodding heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:15 pm
Falcone Sayokun Sayokun ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh eek sam musze sobie przypomniec kto tam jest ja wiekoszosc pamietam whee ja pamietam osoby ane nie moge sobie dwoch nckow przypomniec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:15 pm
Silver_day Lethiel silverq 4laugh whee !!! *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuul* witaj !! 4laugh whee 4laugh biggrin ninja 4laugh whee whee whee *wisi mu na szyji* 4laugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:16 pm
A to niszczyciele Swiatow!  - niszczycielski domo! domokun  - zly do szpiku kosci Fluffy xd xd heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:16 pm
Lethiel Silver_day Lethiel silverq 4laugh whee !!! *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuul* witaj !! 4laugh whee 4laugh biggrin ninja 4laugh whee whee whee *wisi mu na szyji* 4laugh xd xd xd *dusi sie* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:17 pm
Silver_day Lethiel Silver_day Lethiel silverq 4laugh whee !!! *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuul* witaj !! 4laugh whee 4laugh biggrin ninja 4laugh whee whee whee *wisi mu na szyji* 4laugh xd xd xd *dusi sie* xp xd xd xd przecie wishu delikatnie :> xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heeej
blaugh *kustyk na fotelik* mamos skurczos w nogos........ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Falcone Sayokun Sayokun ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh eek sam musze sobie przypomniec kto tam jest ja wiekoszosc pamietam whee ja pamietam osoby ane nie moge sobie dwoch nckow przypomniec sweatdrop melania moon kukus czarny falcone kage sayo delisa omega Misstao lethiel beewolf rynn jeszcze tam ktos jest ale nie pamietam jak sie nazywaja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|