|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:07 pm
Falcone Lethiel ~~lena-undesaid~~ ]Goth bless[ Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k  CLEEF OMG O_o....nie !!!! xd xd .......... a tak własciwie to dosc dawno nie widziałem Cleefa sweatdrop zbanowany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagoos.. daj wiecej avkoow 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k  hmmm...... blue blood? to jestes ty!! BINGO! Mamy zwyciezce.. zaraz zaczne trade'a A tak dla wyjasnienia Kagenoyami - Holy Sinner - Blue blood - ]Goth bless[ = Cien 3nodding pierwszy i tak najlepshy wink whee Ta.. niestety pozbylem sie itemkow. Od Kage mi tylko ta opaska zostala..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel ~~lena-undesaid~~ ]Goth bless[ Dobra dzieci... jeszcze ostatni raz. Zasady te same, a nagroda zwiekszona do 1k  CLEEF OMG O_o....nie !!!! xd xd .......... a tak własciwie to dosc dawno nie widziałem Cleefa sweatdrop bo go zbanowali sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ta.. niestety pozbylem sie itemkow. Od Kage mi tylko ta opaska zostala.. a maska question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:09 pm
ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:10 pm
Falcone ]Goth bless[ Ta.. niestety pozbylem sie itemkow. Od Kage mi tylko ta opaska zostala.. a maska question Maske dokupilem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:10 pm
Sayokun ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh eek sam musze sobie przypomniec kto tam jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:11 pm
a ja oddam moje 10k za napisanie jutrzejszych testow ==' przyszlam wam truc, muwaha... dobry wieczor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ bo go zbanowali sweatdrop serio XD question ........... czemu tak question .......... fajny ludz z niego był sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 12:12 pm
Sayokun Sayokun ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh eek sam musze sobie przypomniec kto tam jest ja sproobooje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sayokun ktos proboje z tym banerkiem gildiowym xd moge dac nawet cale 500g ktore mam blaugh eek sam musze sobie przypomniec kto tam jest wklej tu banerek whee wink Ib 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris a ja oddam moje 10k za napisanie jutrzejszych testow ==' przyszlam wam truc, muwaha... dobry wieczor. a napiszesz mi mature z polskiego, anielskiego i matmy? tylko pisemna bo ustna juz byla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|